Chat with us, powered by LiveChat
SKU
2144110102

VistaScan Mini View 2.0 - Scanner digital cu placute fosforice

in stoc
Pret standard 79.648,04 Lei Pret special 47.605,24 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

VistaScan Mini View 2.0 - Scanner digital cu placute fosforice

Scanerul de placi de imagine VistaScan Mini View 2.0 funcționează cu cele mai moderne filme pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan, care accepta functii AI de ultima generatie. In combinatie cu VistaScan Smart Reader, procesele de lucru pot fi automatizate in mod simplu.

Beneficii VistaScan Mini View 2.0 - Scanner digital cu placute fosforice

Citire rapida si simpla: Cu ajutorul conceptului Easy Feed, filmele pentru memorarea imaginilor pot fi citite foarte repede si imediat unul dupa altul. Insertiile interschimbabile permit digitalizarea tuturor formatelor intraorale de filme pentru memorarea imaginilor.

ScanManager – pentru lucrari eficiente: Comenzile de scanare pot fi trimise la VistaScan Mini View 2.0 simultan de la statii de lucru diferite. Selectati comanda dorita pe ecran, scanati si aceasta este disponibila deja pe PC.

Scanare fara PC posibila: Datorita modului independent, este posibila efectuarea lucrărilor independent de retea. Imaginile sunt salvate temporar pe dispozitiv si transmise ulterior in baza de date.

Toate formatele intraorale: de la dimensiunea 0 pana la 4.

Lumina ambientala: Iluminarea LED a VistaScan Mini View 2.0 adauga noi accente de culoare in cabinet. Puteti alege liber culoarea potrivita.

Ecran tactil mare din sticla: Ecranul tactil color de 5” ofera o interfata foarte confortabila a utilizatorului.

Calitate excelenta a imaginilor datorita PCS: VistaScan Mini View 2.0 poate afisa in siguranta chiar si leziunile carioase incipiente, precum si cele mai fine structuri osoase.

Functionalitatea WLAN: integrata si interfata LAN permit integrarea fara efort a scanerului intr-o retea.

Caracteristici VistaScan Mini View 2.0 - Scanner digital cu placute fosforice

Sustenabil de la inceput: Toate scanerele noastre de filme pentru memorarea imaginilor sunt produse in conditii de sustenabilitate, cu obiectivul de a obtine o productie neutra din punct de vedere al emisiilor de CO². 

Calitate maxima a imaginii si ecran tactil de inalta rezolutie de 5” din sticla.

Rotire automata a imaginii: Un algoritm al VistaSoft bazat pe inteligenta artificiala verifica orientarea radiografiilor intraorale in baza anatomiei reprezentate si, daca este necesar, corecteaza automat rotatia imaginii. Astfel economisiti timp pretios de lucru.

Detectarea iluminarii partii gresite: VistaSoft AI detecteaza automat o potentiala iluminare a partii gresite a filmului pentru memorarea imaginilor si prezinta utilizatorului un mesaj relevant.

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice
ProducatorDurr Dental
Garantie1 an