Despre HTP Medical


HTP Medical reuneste specialisti cu o experienta de peste 15 ani in proiectare, amenajare si furnizare, instalare si training de specialitate pentru aparatura stomatologica. Solutiile HTP Medical sunt rezultatul inovatiilor producatorilor de prestigiu din Statele Unite, Europa si Asia ale caror echipamente sunt prezente in catalogul nostru.


Din 2018 HTP Medical este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. HTP Medical detine certificarea cu sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu Standardele ISO 9001. 


Putem furniza echipamente stomatologice ale companiilor de renume din domeniu, printre care se numara A-dec, KaVo, Melag, W&H, Durr Dental, Acteon, Leica Microsystems, Ekom, Noris Medical, Doctor Smile.


HTP Medical are capacitatea de a dota complet un cabinet sau o clinica de stomatologie, avand posibilitatea de a furniza solutii integrate complete pentru orice structura dorita, in colaborare cu arhitecti si constructori cu experienta in domeniul medical.


Colaborarea cu Universitatea de Genova pentru sustinerea cursurilor de specialitate ne califica drept un partener de incredere.


HTP Medical furnizeaza si echipamente de radiologie stomatologica, atat intraorala si panoramica, cat si computer tomograf stomatologic. De asemenea, putem asigura obtinerea autorizatiilor de detinere si utilizare a aparatelor de radiologie furnizate.


Unituri dentare A-dec