Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -

Desi o firma tanara, HTP Medical reuneste specialisti cu vasta experienta in toate domeniile, atat in proiectare, amenajare si furnizare, precum si in instalare, punere in functie si training de specialitate. Promovam si furnizam echipamente de radiologie stomatologica, atat intraorala si panoramica, cat si computer tomograf stomatologic. De asemenea, compania noastra poate asigura obtinerea autorizatiilor de detinere si utilizare a aparatelor de radiologie furnizate.

Produsele si solutiile HTP Medical sunt rezultatul inovatiilor si experientei indelungate ale producatorilor de prestigiu din Statele Unite si Europa ale caror echipamente sunt propuse de echipa noastra.

Stomatologia este specialitatea medicala care a beneficiat de cea mai rapida dezvoltare în ultimii ani în Romania, iar compania noastra este o prezenta activa pe aceasta piata, oferind o gama completa de echipamente si accesorii de cea mai inalta calitate.

Putem furniza echipamente stomatologice produse de companii de renume în domeniu, printre care se numara A-dec, KaVo, Melag, W&H, Durr Dental, Acteon, Leica Microsystems, Ekom, Noris Medical.

HTP Medical are capacitatea de a dota complet un cabinet sau o clinica de stomatologie, avand posibilitatea de a furniza solutii integrate complete pentru orice structura dorita, in colaborare cu arhitecti si constructori cu experienta in domeniul medical.

De asemenea, putem asigura informatiile necesare pregatirii adecvate a spatiilor destinate instalarii echipamentelor, a documentelor necesare functionarii acestora conform legislatiei in vigoare, precum si pentru livrarea in termen si interventii prompte in perioada de garantie si post garantie.

Universitatile publice si medicii din domeniul privat care doresc echipamente cu tehnologie avansata reprezinta clientii principali ai companiei noastre in acest domeniu deosebit de competitiv.

Compania noastra doreste sa isi întareasca pozitia de furnizor de echipamente, solutii si servicii pentru clinicile stomatologice, private si universitare, printr-o prezenta activa  la nivel national in promovare, furnizare, instruire clinica si asistenta tehnica.

  • Unituri dentare
  • Radiologie dentara
  • Sterizilare
  • Piese de mana
  • Lasere stomatologice
  • Microscoape dentare
  • Compresoare si aspiratie
  • Accesorii
  • Proiecte integrate la cheie.