SKU
2144110001

VistaScan Mini Easy 2.0 - Scanner digital cu placute fosforice

in stoc
Pret standard 51.580,43 Lei Pret special 45.820,95 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

VistaScan Mini Easy 2.0 - Scanner digital cu placute fosforice

Scannerul functioneaza cu cea mai recenta tehnologie pentru filmele pentru memorarea imaginilor si, impreuna cu filmul pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan, permite multe functii AI noi.

Avantaje VistaScan Mini Easy 2.0 - Scanner digital cu placute fosforice

- Calitatea si eficienta au nevoie de functii inteligente: Pentru a exploata intregul potential, VistaScan Mini Easy 2.0 functioneaza cu filme pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan. In aceasta combinatie, pe langa o tehnologie consacrata si o calitate extraordinara a imaginilor, ofera multe functii noi care, pe langă confort, sporesc semnificativ eficienta si siguranta.

- Citire rapida si simpla: Cu ajutorul conceptului Easy Feed, filmele pentru memorarea imaginilor pot fi citite foarte repede si imediat unul dupa altul. VistaScan Mini Easy 2.0 poate citi toate formatele intraorale de filme pentru memorarea imaginilor.

- Cele mai importante formate: Pachetul de livrare contine tot ce aveti nevoie pentru a citi filmele pentru memorarea imaginilor IQ de dimensiunea 0 si 2.

- Ecran din sticla color: De inalta rezolutie, ofera o interfata foarte confortabila a utilizatorului.

- Conectare simpla:Cu ajutorul interfetei LAN, VistaScan Mini Easy 2.0 poate fi integrat fara efort intr-o retea.

- Un algoritm al VistaSoft bazat pe inteligenta artificiala verifica orientarea radiografiilor intraorale in baza anatomiei reprezentate si, daca este necesar, corecteaza automat rotatia imaginii. Astfel economisiti timp pretios de lucru.

Verificarea automata a calitatii filmului pentru memorarea imaginilor

In combinatie cu filmele pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan, Vistasoft AI efectueaza verificarea automatizata a calitatii filmului pentru memorarea imaginilor la fiecare radiografie intraorala. Acest lucru asigura mentinerea unei calitati excelente a imaginilor pe termen lung.

Toate scanerele digitale Durr Dental sunt produse in conditii de sustenabilitate, cu obiectivul de a obtine o productie neutra din punct de vedere al emisiilor de CO².

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice
ProducatorDurr Dental
Garantie1 an