SKU
flattop-atlas

Set Flat Top pentru Wiser 3 Doctor Smile si Atlas of Laser Therapy

in stoc
13.609,89 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Pachet format din Piesa de mana Flat Top pentru Wiser 3 de la Doctor Smile si Atlas of Laser Therapy - Alberico Benedicenti, Stefano Benedicenti

Piesa de mana AB 2799 Flat Top pentru Wiser 3 de la Doctor Smile poate fi utilizata in interiorul gurii si in zona periorala pentru a trata durerea si inflamatiile cauzate de traume si disfunctii articulare. De asemenea, favorizeaza vindecarea herpesului si a aftelor.

Piesa de mana Flat Top AB 2799 se foloseste dupa extractii, plasarea implantului, dupa decontaminarea sau regenerarea gingivala deoarece accelereaza vindecarea si reduce durerea post operatorie si umflaturile prin proliferarea celulara si formarea de noi vase de sange si tesut osos. Piesa de mana AB 2799 Flat Top este utilizata pentru a obtine rezultate pozitive asupra membranei celulare si mitocondriei si duce la repararea tesuturilor si prevenirea necrozei tisulare.

Caracteristici Piesa de mana Flat Top AB 2799 pentru Wiser 3 Doctor Smile

Proiectata de Prof. Alberico Benedicenti de la Universitatea din Genova, in colaborare cu Doctor Smile, piesa de mana Flat Top AB2799 este un dispozitiv capabil sa emita o cantitate de energie optima si constanta pe o suprafata de 1 cm pana la o distanta de 105 cm fata de zona de tratament, fara modificarea cantitatii de energie. Astfel, proprietatile modulate ale laserului dioda garanteaza o cresterea ATP si a proteinelor de sinteză, dar si o actiune antiinflamatorie si biostimulanta a reparatiei celulare.

Prin utilizarea unui sistem special de lentile care permit o focalizare constanta a fasciculului laser, piesa de mana AB2799 Flat Top obtine aceleiasi densitati de energie. Emisia fasciculului laser este plata si nu conica, asigurand o infiltrare mai mare in tesuturi si un rezultat mai bun in terapii, putand fi deplasata pana la 105 cm de supratata tratata, eliminand complet eventualele greseli ale utilizatorului, fara contact direct, fara pierderi de timp.

Domenii de aplicare in stomatologie a piesei de mana Flat Top AB 2799 pentru Wiser 3 Doctor Smile

Tratamente non-invazive pentru gingivite (purulente, hipertrofice, ulcerative), parodontita (marginala superficiala, atrofica, apicala), herpes, stomatita, boala mana-gura-picior, leucoplazie, lichen plan, epulide, glosita micotica, angioame, demineralizarea oaselor, prelungirea coroanei (dupa interventie cu laser Erbium - gingivectomie), tratarea cariilor profunde (dupa interventie cu laser Erbium de curatare a cariilor), fracturi dentare (dupa reconstructia dentara cu ajutorul laserului Erbium), periimplantita.

EFECTELE BIOLOGICE ale piesei de mana Flat Top AB 2799 Doctor Smile

- Efect analgezic - cresterea numarului de endorfine

- Gate-Control (hiperpolarizarea membranei celulare)

- Efectul eutrofic (reconstructia tesuturilor moi si a oaselor din celule matriciale adulte)

- Efect antalgic - Dezvoltarea fibroblastelor care se transforma in miofibroblaste

- Actiune asupra colagenului a tesutului conjunctiv

- Cresterea de A.T.P. - Actiune antiinflamatoare

Domenii de aplicare in fizioterapie a piesei de mana Flat Top AB 2799 Doctor Smile

Artroza umarului, periartrita scapulo-humerala, artroza cervicala-dorsal-lombara, dureri intercostale, limfedem, tennis elbow, osteoartroza genunchiului, tendinita, fasciita plantara, ulcer varicos, sciatica, artrita, fracturi de astragal.

Domenii de aplicare diferite Acnee, migrene, torticolis, dureri de cap, rinita vasomotorie, nevralgie de trigemen, ameteli, sinuzita frontala si paranazala, pemfigus, carcinomul cu celule scuamoase (SCC).

De ce sa alegi piesa de mana Flat Top?

Este unica si are o eficacitate garantata - singura piesa de mana patentata de Facultatea de Medicina a Universitatii din Genova, Italia.

Foloseste o tehnologie avansata dezvoltata in peste 50 de ani de cercetare. Rezultate previzibile si repetabile.

Este rapida. Puterea este distribuita in mod egal pe zona pentru a avea acelasi efect la o distanta de 1,5 cm sau la o distanta de 1 m. Rezulta o mai mare eficienta in tratament si confort pentru pacienti. Program de tratament mai rapid. Versatila - fotobiomodularea are domenii de aplicare diverse.

Sigura - Fasciculul laser nu are o forma Gaussiana, prin urmare nu sunt efecte adverse.

Ergonomica si usoara are un cablu flexibil.

Training specializat plus informatii utile in cartea dlui prof. Alberico Benedicenti Atlas of Laser Therapy.

ATLAS OF LASER THERAPY - FOURTH EDITION - State of the art, autori Alberico Benedicenti, Stefano Benedicenti

Editura: Edizioni Teamwork Media

470 pagini – ilustratii color

ATLAS OF LASER THERAPY este o carte ilustrata foarte utila pentru intelegerea functionarii laserului si pentru tratarea cu ajutorul laserului dioada si a piesei de mana flat top a diferitelor afectiuni orale si extra-orale.

Cuprins ATLAS OF LASER THERAPY:


Partea intai - Notiuni de fizica ale laserului
Partea a doua - Date experimentale privind efectul laserului dioda asupra tesutului uman si animal
Partea a treia - Piesa de mana flat top
Partea a patra - Aspecte clinice ale terapiei cu laser
Partea a cincea - Cazuri clinice

Alberico Benedicenti studiaza laserele inca din 1972, iar in 1977 apare prima editia a cartii ATLAS OF LASER THERAPY. In 1982 o firma italiana produce printre primele lasere cu biostimulare folosite in stomatologie si fizioterapie. Biostimularea este in continuare o parte magica din stomatologie. Pentru a reduce iradierea a fost inventata piesa de mana flat top care preia din puterea laserului. 

Mai multe informatii
Greutate2.000000
ProducatorDr. Smile
Garantie1 an