SKU
106IM42

Implant Klassic Int/Hex IM Ø 4,25 mm BTK

in stoc
Pret standard 661,52 Lei incepand de la 305,64 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Implant Klassic Int/Hex IM Ø 4,25 mm BTK

Linia de implanturi cu corp cilindric: FIABILA, SIMPLA si UNIVERSALA.

BT KLASSIC este o linie de implanturi care satisface mai multe nevoi chirurgicale datorita simplitatii de utilizare si a fiabilitatii sale. Implantul este utilizat în special în os cu densitate medie-înaltă, pentru restaurări simple sau multiple.

Avantaje Implant Klassic Int/Hex IM Ø 4,25 mm BTK

Implanturile dentare BT KLASSIC sunt produse din titan pur comercial prelucrat la rece (gradul 4); implanturile sunt caracterizate de o suprafață DAE (tratament de gravare cu dublu acid). În versiunea sa cu hexagon intern (INT), implantul BT KLASSIC are o forma coronara care, asociata cu componentele protetice, permite o deplasare moderata a platformei.

Forma și pasul filetului permit utilizarea implantului în diferite tipuri de proceduri chirurgicale si reabilitare, în timp ce morfologia părții apicale (tip conic) facilitează un acces ușor la locul implantului și direcționalitatea implantului în sine. In final, ultimele 4 camere apicale au design care asigura taierea, colectarea si compactarea aschiilor osoase, marind astfel stabilitatea primara a dispozitivului.

Mai multe informatii
ProducatorBTK dental