SKU
132DR48

Implant IS+ DL DODECAGON REGULAR Ø 4.8 mm BTK

in stoc
Pret standard 928,56 Lei incepand de la 408,56 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Implant IS+ DL DODECAGON REGULAR Ø 3.3 mm BTK

 

Implantul IS⁺ este extrem de versatil datorită morfologiei sale particulare și obține rezultate excelente în ceea ce privește ușurința de inserare și stabilitatea primară în orice calitate osoasă, de la osul cortical la cel foarte moale.

Este potrivit pentru poziționarea timpurie sau imediată după extracția sau pierderea dinților naturali și pentru locurile de implant cu os nou format.

Configurația unică a profilului filetului oferă, împreună cu morfologia miezului implantului și a procedurii sale chirurgicale, pe lângă o stabilitate primară excelentă, o valoare BIC (Bone-to-Implant-Contact) mare, făcând astfel IS⁺ implantul ideal.

Implantul IS+ este potrivit pentru tratamentul implantului endoos în partea superioară și inferioară a maxilarului și pentru reabilitarea funcțională și estetică a pacienților complet sau parțial edentati.

Implantul dentar IS+ este fabricat din titan pur comercial, prelucrat la rece, gradul 4 și prezintă un tratament de suprafață DAE (dual acid-ettched).

IS+ este un implant la nivelul osului, care reproduce rădăcina naturală a dintelui.

 

PERFORMANȚĂ MECANICĂ

Dezvoltarea designului produsului a fost însoțită de FEM Analiză (Metoda Elementelor Finite), încercări mecanice aprofundate și teste de rezistență efectuate de laboratoare acreditate și în conformitate cu ISO 14801.

Riscurile mecanice joacă un rol important în implantologie, deoarece pot crește probabilitatea eșecului cazurilor, ducând la pierdere de timp și risipa de resurse financiare atât pentru clinician, cât și pentru pacient.

În faza de planificare a tratamentului, trebuie acordată o atenție deosebită pentru evitarea potenţialelor condiţii de încărcare excesivă atât în implanturi cât şi componente protetice.

 

Avantajele Implant IS+ DL DODECAGON REGULAR Ø 3.3 mm BTK

 

BTK oferă un portofoliu concentrat de soluții de restaurare susținute de experiență clinică cuprinzătoare, cu o varietate de dispozitive medicale care satisface preferinţele clinice şi nevoile pacienţilor. În plus, datorită utilizării celor mai moderne tehnologii digitale, BTK proiectează

si produce produse personalizate, planificate pe morfologia osoasa a fiecărui pacient în parte. Pentru planificarea cazului clinic, BTK oferă „3D Pilot” (sistemul de chirurgie ghidată Btk), cu un digital complet fluxul de lucru și realizarea ghidului chirurgical corespondent.

Mai multe informatii
ProducatorBTK dental