SKU
XT46C

Aparat automat pentru acoperirea pantofilor

Stoc epuizat
5.510,00 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Aparat automat pentru acoperirea pantofilor

In industria medicala, curatenia este un aspect de maxima importanta pentru siguranta pacientilor si a cadrelor medicale. Protejarea suprafetelor impotriva microbilor este o prioritate, iar aparatul este o solutie ideala pentru protejarea podelelor. Acesta acopera complet incaltamintea utilizatorului si elimina riscul de imprastiere a bacteriilor avand folii protectoare de unica folosinta.

Aparatul de incaltare automat reprezinta o tehnologie inovatoare in ceea ce proveste sistemul automat de incaltare. Aparatul foloseste o metoda bazata pe etansarea prin caldura a unei pelicule protectoare, aceasta putandu-se mula pe orice forma si marime. Datorita eficientei aparatului si a costurilor de operare scazute, aparatul de incaltare automat este o solutie ideala pentru laboratoare, spitale, clinici dentare si multe alte tipuri de centre medicale.

Aparatul automat pentru acoperirea pantofilor este foarte eficient, pelicula protectoate fiind foarte aderenta. Aceasta se prinde foarte bine in numai 3 secunde de talpa pantofilor asigurand izolare completa intre aceasta si podea, prevenind contaminarea cu bacterii din exterior. Este foarte usor de utilizat, nu necestia aplecare si dispune de un ecran LCD. 

Avantajele aparatului automat pentru acoperirea pantofilor

  • Aparatul elibereaza automat, taie si comprima pelicula PVC - pelicula acopera rapid partea de jos a incaltamintei intr-un mod eficient.
  • Durata de acoperire a talpilor este de 3-5 secunde.
  • Acoperitorile rezultate sunt foarte rezistente.
  • Pelicula aplicata este din PVC si poate fi reciclata.
  • Rola se poate inlocui foarte usor, in mai putin de un minut.

Culori disponibile: bronz.

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

Dimensiuni: 80x44.5x33cm
Greutate: 21.5kg
Timp de incalzire: ≈120s
Timp de incarcare a peliculei: 3-5s
Timp de aplicare a peliculei: 2-3S
Capacitate: 1000
Voltaj: 230V
Consum de putere: 75W
Putere: 1300W

Greutate22.000000
ProducatorEsco Medical
Garantie1 an