Chat with us, powered by LiveChat
SKU
A949453000

Sistem Power Tower View V 900 S Durr Dental

in stoc
Pret standard 83.448,75 Lei Pret special 76.424,44 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Sistem Power Tower View V 900 S Durr Dental

Solutie complet flexibila pentru 3 utilizatori pe o suprafata minima cu varianta de baza Power Tower Views dotata cu  V 900 S și compresor Duo cu uscator.

Caracteristici Sistem Power Tower View V 900 S Durr Dental

Solutia perfecta pentru orice cerinta

Power Tower View compact si silentios se amplaseaza in mod flexibil pe o suprafata de doar 0,4 m², fiind adecvat indiferent de conditiile de spatiu din cabinet. Astfel, economisiti mult spatiu comparativ cu instalarea aparatelor individuale. Ideal pentru orice cabinet – deoarece pe cat de atractiv este designul sau foarte calitativ, pe atat de silentios este in timpul functionarii. Poate fi amplasat oriunde in cabinet. Datorita numeroaselor optiuni de configurare individuale, Power Tower View reprezinta o solutie flexibila care se extinde la dezvoltarea cabinetului si se adapteaza fara probleme la conditiile noi.

In partea superioara aer comprimat, in partea inferioara aspiratie

Partea superioara este elementul central: Compresorul puternic si durabil montat aici asigura alimentarea fiabila cu aer comprimat fara ulei, uscat si igienic. Sistemele de aspiratie eficiente de la DÜRR DENTAL in varianta uscata sau umeda, pentru un tratament continuu, ergonomic, fara infectii, se afla în partea inferioara.

O solutie, mai multe optiuni

Conceptul modular al Power Tower View ofera optiuni flexibile de modernizare si modificare. De exemplu, este posibila dotarea ulterioara suplimentara a agregatului compresor, pentru a spori puterea potentiala sau a obtine redundanta pentru o siguranta sporita in timpul functionarii.

Un dispozitiv universal – totul intr-un singur sistem

Power Tower View combina compresorul cu agregat, rezervorul de aer comprimat, echipamentul de aspiratie, instalatia de uscare cu membrana si, la cerere, separatorul de amalgam intr-o unitate compacta, oferind conditii termice si fizice ireprosabile. Conceptul modular indeplineste numeroase cerinte individuale si permite configuratii pentru pana la 3 medici. Astfel, indiferent de dimensiunea cabinetului, puteti gasi solutia potrivita.

Nivelul de umplere al recipientului de amalgam intotdeauna la vedere - cu VistaSoft Monitor

Cu solutia IoT pentru cabinetul dvs. conectat in retea, aveti intotdeauna la vedere nivelul de umplere a containerului separatorului de amalgam. Cand se atinge un nivel de umplere de 95%, veti primi o notificare pe PC sau pe dispozitivul mobil. Acest lucru va ofera suficient timp pentru a schimba recipientul. Incepeti acum cu VistaSoft Monitor gratuit!

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

Numar de utilizatori 3

Compresor Duo cu uscator

Al II-lea agregat este optional

Separator de amalgam (optional) Nu

Capacitate de pompare la 5 bar (l/min) cu 1 agregat 115

Capacitate de pompare la 5 bar (l/min) cu 2 agregate 230

Nivel de sunet [dB(A)] la temperatura ambientala 35° C 53

Tensiune (V) 400

Frecventa (Hz) 50

Dimensiuni (h x l x A cm) 208 x 64 x 61

Greutate (kg) 265

ProducatorDurr Dental
Garantie1 an