Chat with us, powered by LiveChat
SKU
30310000

Sistem intretinere piese de mana Assistina TWIN W&H

in stoc
Pret standard 17.624,38 Lei Pret special 16.727,78 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Sistem intretinere piese de mana Assistina TWIN W&H

Assistina Twin este un echipament de intretinere piese de mana: piese drepte si contra-unghi, turbine, micromotoare pneumatice, scalere pneumatice, piese drepte si contra-unghi chirurgicale.

Sistemul inovator duo-chamber, timpul record de lubrifiere si setul ecologic Care Set. Assistina Twin are un adaptor inovator: Quick Connect de la W&H. 

Este usor de utilizat: Conectarea si deconectarea pieselor de mana cu transmisie simplu si rapid, datorita butonului de eliberare.

Aparatul are 2 incinte in care curatarea si lubrifierea pieselor se efectueaza in mod automat in doar 10 secunde.

Se livreaza impreuna cu 200 ml solutie de curatare Activefluid, 200 ml ulei de lubrifiere F1 si filtru Hepa – suficiente pentru peste 2800 de instrumente.

Datorita procesului de monitorizare inteligenta, Assistina TWIN asigura o intretinere riguroasa si completa, cu un consum minim. 

Sistem inovator: Uleiul este nebulizat inainte de a fi introdus cu presiune in interiorul pieselor. Acest proces indeparteaza si mai eficient depunerile din interior. Datorita vaporizarii fine, fiecare parte a angrenajului este lubrifiata fara a fi nevoie sa fie puse in functiune. Aerosolii sunt eliminati din incintele de curatare prin aspiratie activa si un filtru HEPA integrat.

Mai multe informatii
ProducatorW&H
Garantie1 an