SKU
Modjaw

Sistem digital Modjaw™️ 4D

in stoc
160.828,50 Lei
 • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
 • Service autorizat
 • Optiuni finantare si Plata in rate

TEHNOLOGIA MODJAW™️ 4D - Dimensiunea 4D in stomatologie

Sistemul Modjaw 4D™ este cea mai noua tehnologie de scanare digitala in stomatologie. Datorita imaginilor 4D, pacientul isi va putea vizualiza masticatia si va ințelege altfel tratamentul de care are nevoie.

Stomatologia 4D este un nou mod de a practica medicina dentara digitala, folosind modelarea 3D, miscarea maxilarului si ocluzia dinamica a pacientilor in vederea diagnosticarii complexe a afectiunilor dentare, dar si personalizarii tratamentelor.

Ce este sistemul MODJAW™️ 4D?

Pentru a permite o diagnosticare corecta si o restaurare orala performanta este necesara cunoasterea parametrilor statici, dar si dinamici, ghidajele ocluzale, contactul ocluzal unilateral, uzura dintilor, tipul de malocluzie sau tulburari ale articulatiei temporo-mandibulare. Soft-ul scaneaza dinamica aparatului dento-maxilar in timp real, fara a utiliza raze X. Sistemul MODJAW™️ 4D are aplicabilitate in diagnosticarea si realizarea tratamentelor protetice si ortodontice.

Medicul stomatolog sau ortodont poate vizualiza, urmari si inregistra miscarea maxilarului in timp real, dar si tipul ocluziei dentare (a muscaturii). Platforma unica MODJAW™️ 4D poate agrega toate datele pacientilor, inclusiv modele 3D, miscari 4D si scanari CBCT, faciale. Apoi este creata o replica virtuala exacta a aparatului dento-maxilar al pacientului.  

Cum functioneaza sistemul MODJAW™️ 4D?

Sistemul inregistreaza date, simplifica tratamentele complexe si imbunatateste calitatea tratamentelor dentare.

Datele furnizate de MODJAW™️ 4D sunt utilizate pentru a personaliza complet solutiile de tratament, fiind accesibile tehnicilor dentari, care vor folosi tehnologia CAD-CAM pentru finalizarea elementelor de protetica dentara (coroane, fatete, punti, incrustatii sau pivoti). 

Sistemul MODJAW™️ 4D dispune de un software unic care ofera facilitatile: 

 • Imagini dinamice ale modelelor in 2D si 4D, din toate unghiurile;
 • Planuri de ocluzie ale pacientilor; 
 • Cartografierea dinamica a contactelor dintilor;
 • Calcularea automata a parametrilor posteriori determinanti;
 • Localizare automată a axei balamalelor TMJ;
 • Compatibilitate cu fisierele deschise STL si PLY.

Echipamentul M-JEE®

Cu un design compact, special adaptat pentru utilizarea in clinicile dentare, M-JEE® poate fi instalat cu usurinta alaturi de unitul stomatologic. Bratul sau articulat ajuta la pozitionarea camerei optice de ultima generatie in fata pacientului. Un monitor tactil de 21 de inch permite pacientului sa urmareasca LIVE miscarea maxilarului in timp ce medicul stomatolog lucreaza. La final, bratul articulat este coborat si ecranul este pozitionat astfel incat sa se poata optimiza spatiul de lucru.

M-JEE CART

Monitor de 21 inch, cu ecran tactil, pentru o redare vizuala optima pe modelele 4D.

M-JEE CAM

Dispozitiv cu camera optica de ultima generatie, pentru vizualizare in timp real.

Sistemul MODJAW™️ 4D este un raspuns digital simplu si rapid care capteaza miscarea maxilarului si o aplica modelelor 3D dintr-un scaner de laborator sau direct de la un scaner intraoral.

Sistemul inregistreaza miscarea maxilarului urmand protocoalele recomandate. MODJAW TECH IN MOTION® aduce o noua perspectiva.

Software unic conceput cu o interfata prietenoasa si funcționalitati touch-screen.

Beneficiile Sistemului MODJAW™️ 4D 

 • Eficienta digitala. Economisiti timp datorita puterii unui articulator virtual all-in-one, a arcului facial digital si a axiografului.
 • Comunicare in timp real cu pacientul. 
 • Imbunatateste calitatea lucrarilor protetice prin furnizarea de date si modele detaliate.
 • Stocarea modelelor cinematice si a datelor digitale.
 • Contribuie la restaurarile estetice.
 • Contribuie la reabilitari complete pe termen lung.
 • Economiseste timp in laboratorul de tehnica dentara si imbunatateste procesul de proiectare a protezelor.
Mai multe informatii
ProducatorModjaw
Garantie1 an