Chat with us, powered by LiveChat
SKU
F87554

Set Anse Piezotome Acteon Crown Extension

in stoc
Pret standard 5.192,03 Lei Pret special 4.307,47 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Set Anse Piezotome Acteon Crown Extension

Ansele Crown Extension au fost dezvoltate special pentru acest tip de procedura (extensia coroanei). Ansa BS6 si cele trei anse diamantate au fost create pentru osteotomie si osteoplastie. Suprafata activa a ansei diamantate CE3, dedicata osteotomiilor, este calibrata la 5mm, permitand astfel restabilirea latimii necesare (prezinta marcaje laser la 3mm). Multumita caracterului de taiere selectiv al ultrasonicelor in modul chirurgical (modulatia frecventei), ansele CE limiteaza riscul de leziune al tesuturilor moi. De asemenea, efectul de cavitatie ofera o vizibilitate foarte buna.

Setul contine:

  • CE1: Ansa sferica diamantata, dezvoltata pentru osteoplastia in zonele vestibulara si palatina si pentru a reduce exostozele si alte iregularitati osoase.
  • CE2: Ansa diamantata dezvoltata pentru osteoplastia in zonele interproximale. Este deosebit de utila in recreearea morfologiei interproximale, subtierea marginilor osoase, etc.
  • BS6: Ansa tip bisturiu curbat folosit pentru remodelarea osoasa substantiala. Aceasta ansa se intrebuinteaza osteoplastiilor si remodelarii partilor osoase ce nu asigura suport pentru dinte. Se mai poate folosi pentru marcaje prostetice pe enamel, daca este necesar, in locul in care va incepe osteoplastia.
  • CE3: Ansa diamantata dezvoltata pentru osteotomia oaselo ce sustin dintii in zonele interproximale, vestibulare si palatine periradiculare. Suprafata activa de 5mm permite eliminarea excesului osos, iar marcajul de 3mm permite, in timpul osteotomiilor, respectarea latimii biologice. Ansa CE3 poate fi folosita atat paralel cat si perpendicular osului, in functie de necesitati. Zona activa are diametrul de 1.20mm
Mai multe informatii
ProducatorActeon