SKU
LAFIO028.3

Piesa de mana Flat Top AB 2799 pentru Wiser 3 Doctor Smile

in stoc
Pret standard 10.256,61 Lei Pret special 9.116,98 Lei

Domenii de aplicare variate!

  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Piesa de mana AB 2799 Flat Top de la Doctor Smile pentru Wiser 3 poate fi utilizata in interiorul gurii si in zona periorala pentru a trata durerea si inflamatiile cauzate de traume si disfunctii articulare. De asemenea, favorizeaza vindecarea herpesului si a aftelor.

Piesa de mana Flat Top AB 2799 se foloseste dupa extractii, plasarea implantului, dupa decontaminarea sau regenerarea gingivala deoarece accelereaza vindecarea si reduce durerea post operatorie si umflaturile prin proliferarea celulara si formarea de noi vase de sange si tesut osos. Piesa de mana AB 2799 Flat Top este utilizata pentru a obtine rezultate pozitive asupra membranei celulare si mitocondriei si duce la repararea tesuturilor si prevenirea necrozei tisulare.

Diferente Flat Top

Caracteristici Piesa de mana Flat Top AB 2799 pentru Wiser 3 Doctor Smile

Proiectata de Prof. Alberico Benedicenti de la Universitatea din Genova, in colaborare cu Doctor Smile, piesa de mana Flat Top AB2799 este un dispozitiv capabil sa emita o cantitate de energie optima si constanta pe o suprafata de 1 cm pana la o distanta de 105 cm fata de zona de tratament, fara modificarea cantitatii de energie. Astfel, proprietatile modulate ale laserului dioda garanteaza o cresterea ATP si a proteinelor de sinteză, dar si o actiune antiinflamatorie si biostimulanta a reparatiei celulare.

Fotobiomodulare

Prin utilizarea unui sistem special de lentile care permit o focalizare constanta a fasciculului laser, piesa de mana AB2799 Flat Top obtine aceleiasi densitati de energie. Emisia fasciculului laser este plata si nu conica, asigurand o infiltrare mai mare in tesuturi si un rezultat mai bun in terapii, putand fi deplasata pana la 105 cm de supratata tratata, eliminand complet eventualele greseli ale utilizatorului, fara contact direct, fara pierderi de timp.

Domenii de aplicare Flat Top

Domenii de aplicare in stomatologie a piesei de mana Flat Top AB 2799 Doctor Smile

Tratamente non-invazive pentru gingivite (purulente, hipertrofice, ulcerative), parodontita (marginala superficiala, atrofica, apicala), herpes, stomatita, boala mana-gura-picior, leucoplazie, lichen plan, epulide, glosita micotica, angioame, demineralizarea oaselor, prelungirea coroanei (dupa interventie cu laser Erbium - gingivectomie), tratarea cariilor profunde (dupa interventie cu laser Erbium de curatare a cariilor), fracturi dentare (dupa reconstructia dentara cu ajutorul laserului Erbium), periimplantita.

EFECTELE BIOLOGICE ale piesei de mana Flat Top AB 2799 Doctor Smile

- Efect analgezic - cresterea numarului de endorfine

- Gate-Control (hiperpolarizarea membranei celulare)

- Efectul eutrofic (reconstructia tesuturilor moi si a oaselor din celule matriciale adulte)

- Efect antalgic - Dezvoltarea fibroblastelor care se transforma in miofibroblaste

- Actiune asupra colagenului a tesutului conjunctiv

- Cresterea de A.T.P. - Actiune antiinflamatoare

Domenii de aplicare in fizioterapie a piesei de mana Flat Top AB 2799 Doctor Smile

Artroza umarului, periartrita scapulo-humerala, artroza cervicala-dorsal-lombara, dureri intercostale, limfedem, tennis elbow, osteoartroza genunchiului, tendinita, fasciita plantara, ulcer varicos, sciatica, artrita, fracturi de astragal.

Domenii de aplicare diferite Acnee, migrene, torticolis, dureri de cap, rinita vasomotorie, nevralgie de trigemen, ameteli, sinuzita frontala si paranazala, pemfigus, carcinomul cu celule scuamoase (SCC).

De ce sa alegi piesa de mana Flat Top?

Este unica si are o eficacitate garantata - singura piesa de mana patentata de Facultatea de Medicina a Universitatii din Genova, Italia.

Foloseste o tehnologie avansata dezvoltata in peste 50 de ani de cercetare. Rezultate previzibile si repetabile.

Este rapida. Puterea este distribuita in mod egal pe zona pentru a avea acelasi efect la o distanta de 1,5 cm sau la o distanta de 1 m. Rezulta o mai mare eficienta in tratament si confort pentru pacienti. Program de tratament mai rapid. Versatila - fotobiomodularea are domenii de aplicare diverse.

Sigura - Fasciculul laser nu are o forma Gaussiana, prin urmare nu sunt efecte adverse.

Ergonomica si usoara are un cablu flexibil.

Training specializat plus informatii utile in cartea dlui prof. Alberico Benedicenti Atlas of Laser Therapy.

Date tehnice Flat Top

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

Model/cod
•WISER 3 BLU (LA12D0001.5 - 450-635-808)

Include
• Piesa de mana si fibra optica integrata (lungime 160 cm)

ProducatorDr. Smile
Garantie1 an