Chat with us, powered by LiveChat
SKU
OnDemand3D-n

OnDemand3D™ Server, Dental Basic, DLB, 3D, Communicator

in stoc
Solicita oferta
 • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
 • Service autorizat
 • Optiuni finantare si Plata in rate

Software OnDemand3D™

OnDemand3D™ este o solutie completa de imagistica, un software bazat pe module care permite stocarea datelor DICOM, accesul de oriunde in lume si include diverse instrumente personalizabile pentru a ajuta la diagnosticarea si planificarea tratamentului. Fiecare modul OnDemand3D™ este conceput pentru a fi utilizat intr-un domeniu specific al stomatologiei. OnDemand3D™ este un software dedicat exclusiv analizarii tomografiilor computerizate (CBTC). Unul dintre avantajele acestui sistem este compatibilitatea cu orice fel de marca de computer tomograf cu fascicul conic existent pe piata.

Caracteristici Software OnDemand3D™

OnDemand3D™ Streaming

De la zonele de mare densitate, pana la intregul craniu intr-un minut.

OnDemand3D™ Streaming este o tehnologie unica de streaming DICOM dezvoltata de Cybermed, ce permite accesul de date ale pacientului la o viteza incredibila. Serverul OnDemand3D comprima datele DICOM cu algoritmul JPEG2000 si transmite mai intai informatiile de inalta densitate. In decurs de un minut, se poate vedea craniul si se incepe examinarea sau planificarea tratamentului. OnDemand3D™ continua sa transmita date prin completarea golurilor in timpul examinarii. Datele pot fi accesate de oriunde si oricand cu cea mai mare viteza posibila.

Implant planning

OnDemand3D™ ofera o solutie de implant all-in-one unde se poate planifica interventia chirurgicala si se poate comanda un sablon chirurgical personalizat.

Se marcheaza canalul mandibular si se plaseaza dispozitivele de fixare pentru implanturi din biblioteca OnDemand3D™ de dispozitive de fixare pentru implanturi de dimensiuni reale ale tuturor producatorilor importanti de pe piata. Din simulare, se poate decide dimensiunea dispozitivului de fixare a implantului si adancimea, directia de gaurire.

3D Zoom

Tehnologia de randare 3D permite marirea fara pierderi de rezolutie.

In loc sa mareasca pur si simplu, 3D Zoom Cube reda din nou zona selectata producand o imagine clara si de inalta calitate. Acest instrument intuitiv faciliteaza navigarea prin zona selectata.

Segmentarea 3D

Segmenteaza mandibula, orice numar de dinti, caile respiratorii si multe altele cu optiuni avansate de vizualizare pe OnDemand3D™.

Una dintre cele mai puternice caracteristici ale OnDemand3D™este segmentarea 3D fiind si foarte usor de utilizat. Segmentarea se poate face pe baza intervalului de valori de densitate sau pe baza regiunilor conectate cu doar cateva click-uri. Fiecare zona segmentata poate fi salvata ca obiect nou, atribuind culori diferite fiecarui obiect.

Masurarea volumului cailor respiratorii

Instrumentul de segmentare din OnDemand3D™ ofera informatii volumetrice. Aceasta caracteristica poate fi aplicata si asupra sinusurilor, mandibulei si dintior.

Conversia in STL

Datele DICOM se convertesc in date STL utilizand OnDemand3D.

Camera virtuala

OnDemand3D™ este capabil sa creeze o camera 3D virtuala si o vedere endoscopica din datele DICOM. Camera virtuala este un instrument util pentru a naviga eficient prin imagini 3D. Se poate regla oricand pozitia si unghiul camerei.

Endoscopie virtuala

O combinatie de caracteristici CPR sau Curved Planar Reformat si tehnologia de vizualizare virtuala fac posibila o endoscopie virtuala. 

Stitching

In cazul unui CT cu fascicul conic cu un FOV (camp vizual) mic, este necesar un intreg arc, de aceea se utilizeaza functia de lipire automata pentru a imbina datele DICOM. Se imbina mai multe volume de date DICOM cu tehnologia OnDemand3D Fusion.

Videoclip

Clipuri video din orice vizualizare pe orice modul pentru prezentari si consultatii cu pacientii.

Creati o expunere de diapozitive de imagini axiale, sagitale sau coronale sau un video cu rotatia de 360 de grade a imaginii 3D, endoscopie virtuala si multe altele.

Report

OnDemand3D™ face raportarea mai ușoara si mai simpla pentru clinicieni, oferind diferite sabloane pentru fiecare utilizare. Se poate crea propriul sablon de raport cu X-Report Template Designer. Rapoartele pot fi salvate atat in baza de date, cat si pe computer in format HTML, PPT sau PDF.

Imprimare la dimensiune reala

In multe cazuri, trebuie sa imprimati imaginea la dimensiune reala. OnDemand3D™ XReport accepta imprimarea la dimensiune reala. Doar activati optiunea „Dimensiune reala a imaginii” din XReport. Imaginile din XReport vor fi scalate si tiparite la dimensiune reala.

Avantaje Software OnDemand3D™

OnDemand3D™ ajuta la diagnosticarea si planificarea implanturilor. Include majoritatea modulelor disponibile, inclusiv modulul 3D, ce permite activitati de segmentare, masurare volum, export STL, si modulul Fusion. Permite comunicarea PACS.

OnDemand3D Dental este o versiune mai simpla, ideala pentru stomatologia generali: diagnostic general, planificare tratamentului si raportarea pacientului.

Fiecare modul are aceeasi interfata cu utilizatorul, asa ca odata ce te familiarizezi cu un modul, invatarea altui modul este foarte usoara. Urmatoarele module sunt disponibile in aplicatii complete, iar modulele suplimentare sunt disponibile pentru ambele aplicatii.

DBM – Manager baze de date

Permite gestionarea eficienta a datelor pacientului, cautarea in baza de date, dupa nume, data, modalitate sau cuvant cheie, vizualizarea miniaturilor, conectarea de la orice calculator sau server de la distanta.

Modulul DBM ofera trei tipuri diferite de accesare a bazei de date. Datele pot fi solicitate si salvate, in orice moment, prin toate cele trei tipuri accesari. Mai mult, datele pot fi copiate de la un sistem la altul.

Functionalitati: DICOM management, cautare date, salvare CD/DVD/USB, import/export pe server, integrare PACS server.

DLB – Dynamic Lightbox

Modulul Dynamic Lightbox – DLB permite o privire de ansamblu rapida asupra volumului 3D. In plus, acest modul ofera posibilitatea de a crea filme cu imagini in sectiune transversala pentru oricare axa care se poate selecta. Filmele pot fi redate prin multiple programe video.

Modul Functii Application Dental
DBM DICOM management, cautare date, salvare CD/DVD/USB, import/export pe server, integrare PACS server. Inclus Inclus
Report Capturare de imagini si crearea rapida de rapoarte simple. Export format HTML. Inclus Inclus
Dental Planificare implanturi, analiza TMJ, zoom 3D, trasare nerv. Neinclus Inclus

 

Cerinte tehnice minime pentru OnDemand3D Server

 • Procesor: Dual Core 2 GHz sau mai mare
 • Memorie:2 GB sau mai mare (recomandat mai mare de 4 GB)
 • Hard Disk: cel putin 1 GB spatiu hard disk; pentru datele DICOM sunt recomandate 250 GB
 • Display: 1280×1024 cu AMD/nVidia VGA, sau rezolutie mai mare
 • Sistem de operare: Microsoft Windows Server 2003/2008 (R2), Microsoft Windows XP Professional (SP3), Microsoft Windows Vista Business/Ultimate 32/64 bit, Microsoft Windows 7 Pro / Ultimate 32/64 bit
 • Software: Microsof SQL Server 2005/2008/2015 (Express)

Cerinte tehnice minime Statie de lucru

 • Procesor: Dual Core 2 GHz sau mai mare
 • Memorie RAM: 2 GB sau mai mare (recomandat mai mare de 4 GB)
 • Memorie video dedicata: cel putin 1GB (recomandat mai mare de 2 GB)
 • Placa grafica: OpenGL 2.1 sau mai mare, DirectX 9.0 sau mai mare
 • Placa video: nVidia din ultimii ani (recomandat GT 650 sau versiuni ulterioare)
 • Sistem de operare: Microsoft Windows XP/Vista/7/9/10 (32/64 bit)
Mai multe informatii
ProducatorCybermed