SKU
11012

Autoclav MELAquick 12+ p Melag

in stoc
Pret standard 42.483,00 Lei Pret special 32.405,76 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Autoclav MELAquick 12+ p Melag

Sterilizatorul de abur MELAquick va ajuta sa economisiti timpul si banii de practica cu prelucrarea pieselor de mana care respecta standardele de igiena. Piesele si turbinele, instrumentele profilactice si alte instrumente practice conventionale (pana la 20 cm) pot fi sterilizate in numai aproximativ 7 minute. Exista trei programe de clasă S: toate programele in conformitate cu standardul european EN 13060. Nu numai ca este eliminat aerul necesar pentru sterilizarea pieselor de mana, dar si uscarea are o importanta deosebita.

Acest concept de dispozitiv inovator poate fi folosit si in cazul in care nu exista o conexiune cu aer comprimat in camera de decontaminare. MELAquick 12+ p are o pompa de compresor integrata in dispozitiv, care permite functionarea sterilizatorului cu abur indiferent de locatie. Functionalitatea si timpii scurti de operare sunt identici in ambele dispozitive MELAquick.

Utilizarea dispozitivului MELAquick 12+ p este alternativa ideala pentru sterilizarea pieselor de mana intr-un sterilizator cu abur normal. MELAquick 12+ p, avand o dimensiune de 20,5 x 45 cm (latime x adancime), necesita o suprafata de pozitionare mult mai mica decat toate celelalte sterilizatoare cu abur si permite introducerea a pana la 12 piese de mana. Timpii de operare rapizi faciliteaza igiena continua a practicilor, fara a fi nevoie sa cumparati piese de mana scumpe.

Pachetul contine si accesoriile: cos cu insertie pentru piese mici (00125), rack cu suporturi rotunde pentru 7 piese de mana (00123).

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

Incinta: latime 20.5cm x adancime 45cm

ProducatorMELAG
Garantie1 an