Chat with us, powered by LiveChat
SKU
CCS555C6150

MD 555 Solutie de curatare pompe de aspiratie 2,5L Durr Dental

Stoc epuizat
Pret standard 386,14 Lei Pret special 336,37 Lei
  • Grabeste-te, mai sunt doar 0 in stoc!
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Solutie de curatare concentrata fara spuma pentru toate tipurile de unitati de aspiratie si separatoare de amalgam. Curata intensiv depozitele de depunerile de pudra si de carbonat de calciu, inclusiv cele rezultate din utilizarea perlelor de profilaxie.
Curatare eficienta si intensa deoarece contine acizi organici (15-30%), acid fosforic (15-30%), agenti activi de suprafata ce impiedica formarea spumei (<5%). 

Caracteristici solutie de curatare pompe de aspiratie si separatoare de amalgam MD 555

Solutia de curatare MD 555 este un agent special de curatare cu acizi fara spumare pentru sistemele stomatologice de aspiratie, inclusiv tuburi de drenaj. Utilizarea solutiei de curatare MD 555 este recomandata pentru regiunile care au probleme legate de apa de la robinet (de ex. duritate ridicata a apei, saruri antisolubile etc.) si pentru tuburile de drenaj cu gradient insuficient. Mai mult, MD 555 este recomandat daca sunt utilizate dispozitive speciale de curatare a dintilor, de ex. unitati de lustruire cu aer.

Aplicarea regulata a solutiei de curatare MD 555 previne acumularea de depuneri in sistemul de aspiratie. Blocajele din sistemul de aspiratie cauzate de utilizarea produselor de prevenire greu solubile, precum pulberile de prevenire sau produsele Pearl, in special pe baza carbonatilor de calciu, sunt evitate si depunerile deja existente sunt dizolvate.

Cu ingredientele sale speciale active si auxiliare, solutia de curatare MD 555 este adecvata in special pentru sisteme cu separatoare de amalgam. Mai mult, solutia de curatare MD 555 poate fi utilizata universal oriunde este necesara inlaturarea depunerilor de apa dura de pe suprafete (de ex. placi de gresie pentru pardoseala si faianta, chiuvete).

Compozitie solutie de curatare pompe de aspiratie si separatoare de amalgam MD 555

Agentul de curatare MD 555 contine o combinatie de acizi organici (15 - 30%), acid fosforic (15 - 30%), surfactanti fara spumare (< 5%) si adjuvanti in solutie apoasa.

Mod de utilizare solutie de curatare pompe de aspiratie si separatoare de amalgam MD 555

In caz de apa dura sau contaminare cu pulberi profilactice, utilizati periodic o solutie cu agent de curatare MD 555 de 5% o data sau de doua ori pe saptamana, de ex. in timpul pauzei de pranz. In caz de contaminare extrema, utilizati zilnic o solutie cu agent de curatare MD 555 de 5%. Cel mai mic timp de expunere este de 30 de minute. Este posibila prelungirea perioadei de actiune, daca este necesar.

Umpleti 50 ml de agent de curatare MD 555 in pana la 1 litru de apa si clatiti cu ajutorul OroCup. Turnati 250 ml de solutie in cuspidor. Clatiti sistemul curatat cu apa (cel putin 1 litru) dupa ce a trecut timpul de actiune. In cazurile problematice sau pentru a igieniza sistemele de aspiratie care au fost puternic contaminate cu biofilme, utilizati o concentratie de 10% (umpleti 100 ml de agent de curatare MD 555 in pana la 1 litru de apa) o data pana la de cinci ori pe saptamana (alternativ cu dezinfectanti eficienti, de ex. Orotol(r) plus sau Orotol(r) ultra). Eficienta optima este realizata cu un timp de expunere de 1 - 2 ore. Turnati 250 ml de solutie in cuspidor.

Comportamentul in mediul inconjurator

Agentul de curatare MD 555 este sigur pentru mediu, deoarece toate ingredientele organice sunt rapid si complet biodegradabile. Ambalajul este realizat din polietilena/polipropilena si, prin urmare, poate fi exploatat atat din punct de vedere material, cat si termic. Pentru reciclare, clatiti bidonul cu apa.

Proprietati fizice

Concentrat

Aspect: solutie limpede, rosiatica

Densitate: D = 1,22 +- 0,02 g/cm3 (20deg C)

Valoare pH: aprox. 1,0

5 % solutie gata de utilizare

Aspect: solutie limpede, practic incolora

Valoare pH: 2,0 +- 0,5

Perioada de valabilitate

Concentrat: 4 ani

Dimensiune ambalaj

Bidon de 2,5 litri

Depozitare

Depozitati produsul la temperatura camerei, max. 5 C

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

Proprietati fizice

Concentrat

Aspect: solutie limpede, rosiatica

Densitate: D = 1,22 +- 0,02 g/cm3 (20deg C)

Valoare pH: aprox. 1,0

5 % solutie gata de utilizare

Aspect: solutie limpede, practic incolora

Valoare pH: 2,0 +- 0,5

Perioada de valabilitate

Concentrat: 4 ani

Dimensiune ambalaj

Bidon de 2,5 litri

Depozitare

Depozitati produsul la temperatura camerei, max. 5 C

Greutate3.000000
ProducatorDurr Dental