Chat with us, powered by LiveChat
SKU
3.001.0000

Kavo Turbina MASTERtorque Mini M8700 L

in stoc
Pret standard 10.469,03 Lei Pret special 7.047,60 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

MASTERtorque Mini M8700 L este cea mai silentioasa piesa de mana de mare viteza (59 dB), acum are o putere de 11% mai mare la 19 wati si tehnologia NEW Direct Stop.

- Tehnologia Direct Stop opreste burul in mai putin de o secunda (in medie) cand pedala de control este eliberata. Acest lucru creste eficienta de lucru si reduce potentialul de deteriorare al tesuturilor moi. DST previne, de asemenea, dezavantajul aerosolilor si resturilor, sporind durata de viata a turbinei si imbunatatind igiena generala a piesei de mana.

- Piesele de mana cu aer premium din seria Master functioneaza intr-o gama de frecvente foarte scazuta; 

- O turbina extrem de bine echilibrata reduse presiunea acustica pentru a proteja auzul si ajuta la crearea unui mediu relaxant pentru toti. Tehnologia unica de rulment cu bila garanteaza o functionare silentioasa si fara vibratii.

Caracteristici:

Mai multa putere - Experimenteaza o noua dimensiune a puterii. Piesa de mana MASTERtorque Mini M8700 L ofera o putere mai mare de 19 wati  comparativ cu piesele de mana KaVo de generatie anterioara.

Siguranta sporita -  tehnologia inovatoare de stopare directa (DST) opreste burul in mai putin de o secunda si astfel ofera o siguranta sporita in timpul tratamentelor. DST permite reluarea imediata a muncii dupa ridicarea burului, de ex. pentru verificarea pregatirii sau schimbarii burghiului.

-  Vizibilitate mai buna – MASTERtorque Mini de la Kavo ofera o vizibilitate mai buna datorita dimensiunilor sale mici si a diametrului redus pe partea de lucru. Unghiul de vizibilitate imbunatatit permite o vizibilitate mai buna in toate directiile.

Operatiune silentioasa – Manerul MASTERtorque ofera o optimizare eficienta a frecventei pentru a asigura un zgomot placut al turbinei si un nivel redus de zgomot de numai 59 dB (A). Operatia silentioasa ofera o experienta mai buna a pacientului si ofera un mediu de lucru confortabil.

Kavo QUATTROcare Plus – Inainte de fiecare sterilizare, amestecul unic de curatare si intretinere produce spuma de curatare foarte eficienta in interiorul instrumentului. 

Detalii:

- Turbina puternica (19 wati) 

- Mini capul ofera vizibilitate si acces imbunatatit

- Spray cu 3 porturi

- Noi unghiuri pentru un acces imbunatatit

- Rulmenti ceramici

- Utilizati la o presiune minima a aerului de antrenare de 38 psi (2,6 bar)

- 440.000 rpm

Mai multe informatii
Greutate1.000000
ProducatorKavo Dental Excellence
Garantie1 an