SKU
1.008.7900

Kavo Turbina MASTERtorque LUX M9000 L

in stoc
Pret standard 10.469,03 Lei Pret special 4.703,48 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

MASTERtorque LUX M9000 L este cea mai puternica si uimitor de silentioasa piesa de mana cu aer comprimat de mare viteza. Modelul M9000 L are o putere mai mare cu 20% la 23 Wati, acelasi nivel de zgomot de 57 dB si tehnologia NEW Direct Stop.

- Tehnologia New Direct Stop creste eficienta de lucru si reduce potentialul de deteriorare al tesuturilor moi. DTS previne, de asemenea, dezavantajele aerosolilor si resturilor, sporind durata de viata a turbinei si imbunatatind igiena generala a piesei de mana.

- MASTERtorque M9000 L este o turbina extrem de bine echilibrata ce reduce presiunea acustica pentru a va proteja auzul si ajuta la crearea unui mediu relaxant pentru toti. Tehnologia unica de rulment cu bila garanteaza o functionare silentioasa si fara vibratii.

Caracteristici:

Mai multa putere. Experimenteaza o noua dimensiune a puterii. Manerul MASTERtorque M9000 L prezinta o putere mai mare de 23 de wati pentru un cuplu cu aproximativ 20 % mai mare, comparativ cu piesele de mana KaVo de generatie anterioara.

Pregatiri sigure – tehnologia inovatoare de stopare directa (DST) opreste burul in mai putin de o secunda si astfel ofera o siguranta sporita in timpul tratamentelor. DST permite reluarea imediata a muncii dupa ridicarea burului, de ex. pentru verificarea pregatirii sau schimbarii burghiului.

Operatiune silentioasa – Manerul MASTERtorque ofera o optimizare eficienta a frecventei pentru a asigura un zgomot de numai 57 dB (A). Operatia silentioasa ofera o experienta mai buna pacientului si un mediu de lucru confortabil.

Detalii:

- Tehnologia Stop Direct (DST) opreste burul intr-o secunda (in medie), sporind eficienta si imbunatatind siguranta in timpul tratamentului.

- DST reduce dezavantajul particulelor in rulmenti cu bile pentru imbunatatirea durabilitatii si igienei

- Cel mai rapid aer de mare viteza KaVo la 57 de decibeli

- Spray imbunatatit cu 4 porturi pentru o mai buna vizibilitate

- Noi unghiuri pentru un acces imbunatatit

- Reglarea automata a aerului de actionare – utilizare la presiunea minima a aerului de 38 psi (2.6 bar)

- Conexiune MULTIflex LUX

- 370.000 rpm

 

Mai multe informatii
ProducatorKavo Dental Excellence
Garantie1 an