Chat with us, powered by LiveChat

Aplicatiile, protocoalele si parametrii laserelor dioda si Er:YAG

Aplicatiile, protocoalele si parametrii laserelor dioda si Er:YAG
Teorie
Hands-on

Curs complet de lasere dentare

Aplicatiile, protocoalele si parametrii laserelor dioda si Er:YAG

Bucuresti, 24 noiembrie 2023

 

Laserul dentar reprezinta solutia de mare precizie, confortabila pentru pacienti, avand o perioada de recuperare/vindecare accelerata.

 

In cadrul cursului vei afla cum poti integra tehnologia laser in practica stomatologica de zi cu zi si cum poti realiza tratamente dentare fara durere, fara sangerare, fara freza si fara bisturiu. 

 

Cursul reprezinta o imagine de ansamblu a utilizarii laserelor in stomatologie. Cursul se adreseaza medicilor stomatologi cu sau fara experienta in utilizarea laserului stomatologic.

 

Partea de hands-on va fi sustinuta pe dispozitive dioda Wiser 3 de la Doctor Smile.

 

Cursul Stomatologia minim invaziva: Care sunt avantajele utilizarii laserelor dioda si Er:YAG in practica de zi cu zi? ofera informatii despre principiile fizice ale functionarii acestora, tehnici si protocoale de lucru pentru practica clinica zilnica. 

 

Programul evenimentului Aplicatiile laserelor dioda si Er:YAG

09:00 - 11:00 Lumina laser: concepte si proprietati de baza. Relatia dintre emisia laser si lumina obisnuita. Interactiunea laser-tesut si diferenta dintre lasere pentru tesuturile dure si moi. Siguranta utilizarii laserului si mijloace de protectie laser utilizate in cabinet. Clasificari.

11:00 - 13:00 Avantajele utilizarii laserelor dioda in medicina dentară. Aplicatiile laserelor dioda, protocoalele folosite si parametri utilizati in parodontologie, chirurgie, endodontie, ortodontie, cosmetica dentara. Conceptul de fotobiomodulare si aplicatiile in medicina dentara.

Cazuri clinice: utilizarea laserului dioda in tratamente parodontale, endodontice, chirurgicale, desensibilizare dentara, tratarea leziunilor herpetice, aftoase, traumatice, cosmetică dentara.

13:00 - 13:30 Pauza de cafea

13:30 - 16:00 Hands - on cu laser dioda Wiser 3 de la Doctor Smile pe mandibula de porc: gingivectomie, gingivoplastie, evictiune gingivala, frenectomie.

 

Speakeri

 

Dr. Ioana Cristina Miron

Ing. Vlad Chihaia

 

Adresa: Sala de curs ACTIV 02, Activ Consulting One Services  S.R.L. Dr. Felix nr.55, Sector 1, Bucuresti

Data: 24 noiembrie 2023

Locuri disponibile: 15 

Taxa de participare: 900 RON

Durata: 09:00 - 16:00

Inscriere: 0372402702 [email protected]

Inscrie-te online!

  1. Taxa inscriere
    900,00 Lei

Speaker