SKU
108IR32

Implant Konic Int/Hex IR Ø 3,25 mm BTK

in stoc
Pret standard 661,52 Lei incepand de la 305,64 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Implant Konic Int/Hex IR Ø 3,25 mm BTK

BT KONIC este o linie de implanturi care satisface mai multe necesități chirurgicale datorită simplității utilizării și fiabilității sale. Implantul este utilizat în special în os cu o densitate medie-scăzută, pentru restaurări simple sau multiple pe dinții frontali sau posteriori prin protocol de încărcare amânată de preferință.

Componentele de restaurare includ coroane simple și proteze parțiale sau complete, conectate la implanturile BT KONIC prin intermediul bonturilor corespunzătoare sau dispozitivelor personalizate.

Forma rotunjită a părții apicale a BT KONIC este ideală pentru direcționarea cu ușurință a implantului în timpul inserției sau în cazul unei intervenții chirurgicale neinvazive, permițând de exemplu efectuarea procedurilor de lifting sinusal maxilar. În final, frezarea longitudinală de-a lungul corpului implantului mărește ancorarea mecanică a implantului la os.

 

Implant Konic Int/Hex IR Ø 3,25 mm BTK

Implanturile dentare BT KONIC sunt produse din titan pur comercial prelucrat la rece (gradul 4); implanturile sunt caracterizate de o suprafață DAE (tratament de gravare cu dublu acid). Designul gulerului implantului a fost conceput pentru a asigura conformitatea cu țesutul moale din jur și cu lățimea biologică. În versiunea sa cu hexagon intern (INT), implantul BT KONIC are o formă coronară care, asociată cu componentele protetice, permite o deplasare moderată a platformei.

 

Forma și pasul firului, cum ar fi designul conic al corpului, permit utilizarea implantului în diferite tipuri de proceduri chirurgicale și reabilitare, în special atunci când este prezent os de densitate scăzută. Designul corpului BT KONIC permite compactarea osului alveolar în timpul inserției, obținând astfel niveluri ridicate de stabilitate primară. Implantul este potrivit în special în cazul locurilor post-extracție, deoarece forma sa simulează anatomia rădăcină a dintelui extras.

Mai multe informatii
ProducatorBTK dental