SKU
129KN29

Implant IS KONE DL KONIC NARROW Ø 2.9 mm BTK

in stoc
Pret standard 928,56 Lei incepand de la 408,56 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Implant IS KONE DL KONIC NARROW Ø 2.9 mm BTK

Implanturile IS KONE sunt potrivite pentru vindecarea în două etape sau într-o singură etapă, combinată cu protocoale de încărcare imediată, timpurie sau întârziată, dacă este asigurată o stabilitate primară suficientă și o încărcare adecvată. Resturările variază de la coroane simple detașabile/fixe până la restaurări parțiale/complete de arcade dentare sau aplicații de supraproteză pentru a restabili funcția masticatorie și estetica adecvată.

Caracteristica cheie a conceptului IS KONE cuprinde un corp de implant de tip șurub endosos standardizat, combinat cu diferite conexiuni protetice tip arbore, oferind versatilitate maximă bazată pe un singur tip de filet de implant și un kit chirurgical corespunzător.

Acest implant la nivelul osului, în formă de rădăcină și auto-filetant oferă o porțiune netedă a gâtului microfiletat, înclinată în spate de 0,8-1,15 mm și este potrivit pentru majoritatea indicațiilor.

IS KONE este plasat la nivelul osului și oferă ambele moduri de vindecare. Pasul filetului pătrat cu un singur fir pe ISY KONE măsoară 0,9 mm pentru toate diametrele, inclusiv Ø 2,9 mm / Ø 3,3 mm / Ø 3,7 mm / Ø 4,1 mm / Ø 4,8 mm / Ø 6 mm.

 

Avantajele Implant IS KONE DL KONIC NARROW Ø 2.9 mm BTK

IS KONE este un tip de linie de implant extrem de versatil, deoarece oferă fie trei conexiuni diferite de bont: hexagon extern (EXT) sau intern (INT), sau ca a treia opțiune, hexagonul de 11° (MTH) care are (KR) și componentele protetice înguste (KN). Poate utiliza aceeasi trusa chirurgicală cu BT SAFE, BT NANO și IS+.

Mai multe informatii
ProducatorBTK dental