SKU
120KW60

Implant BT SAFE BONE KONIC WIDE Ø 6 mm BTK

in stoc
Pret standard 928,56 Lei incepand de la 408,56 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Implant BT SAFE BONE KONIC WIDE Ø 6 mm BTK

Implanturile BT SAFE sunt potrivite pentru tratamentul implantarii endoosoase orale în maxilar sau mandibulă şi pentru reabilitarea funcţională şi estetică a pacientilor edentati sau parțial edentati.

Implanturile dentare BT SAFE sunt fabricate din titan pur comercial, prelucrat la rece de gradul 4 și prezintă suprafața DAE (dual acid-graved). BT SAFE este un implant la nivelul osului care reproduce rădăcina dintelui natural și se autofileteaza.

Implantul BT SAFE este deosebit de potrivit pentru poziționarea precoce sau imediată după extracție sau pierderea dinților naturali și/sau pentru aplicații de încărcare imediată în maxilar edentat, deoarece oferă stabilitate primară excelentă.

 

Avantajele Implant BT SAFE BONE KONIC WIDE Ø 6 mm BTK

BT SAFE oferă o porțiune netedă a gâtului microfiletat, conică în spate, de 0,7 mm. Implantul are un filet pătrat dublu cu pas cu pas de 2,4 mm. Spirele au o formă triunghiulară în apropierea zonei apicale în timp ce capătă o formă pătrată în zona corticală.

Linia de implanturi BT SAFE oferă o conexiune de bont bazată pe conicitatea Morse de 11° bine dovedită hexagon (MTH) având componente protetice corespunzătoare regulate (KR) sau late (KW), respectiv pentru diametre Ø 3,3, 3,7, 4,1, 4,8 mm și pentru diametre Ø 4,8, 6 mm.

Mai multe informatii
ProducatorBTK dental