SKU
2110100018

First License VistaSoft DICOM Starter Durr Dental

in stoc
Pret standard 20.027,70 Lei Pret special 17.802,40 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

First License VistaSoft DICOM Starter Durr Dental

VistaSoft ofera posibilitatea imbinarii armonioase a mai multor elemente ale procesului de imagistica dentara, de la obtinerea si editarea radiografiilor si pana la partajarea lor si planificarea implanturilor si sabloanelor pentru frezare. Software-ul de ultima generatie propune o gama variata de module aditionale, ce imbunatatesc fluxul de lucru al cabinetului. Principiul one-click face ca VistaSoft sa fie intuitiv si usor de invatat, si de asemnenea este foarte bine optimizat pentru a oferi suport in diagnosticarea profesionala. Programul functioneaza cu orice varianta a sistemelor X-Ray si camerelor intraorale de la Durr Dental, dar pot fi integrate si alte tipuri de unitati de scanare cu ajutorul unei intaerfete TWAIN.

DICOM (Digital Images and Comunications in Medicine), reprezinta un standard pentru crearea, transmiterea, procesarea si stocarea de imagini, folosit in deosebi in clinici. Se foloseste in foarte multe domenii, printre care si radiologie, cardiologie, oncologie, medicina dentara, chirurgie si oftalmologie.

Standardul uniform propus de DICOM, ajuta la ameliorarea problemelor cauzate de diversitatea de formate utilizate de diferiti producatori, facilitand stocarea rapida, comunicarea si partajarea datelor si imaginilor din fisa unui pacient la nevoie.

Software-ul compatibil DICOM reduce atat timpii de lucru cat si costurile, este mai eficient si are un standard al calitatii mai ridicat. De asemenea, ofera acces la datele unei imagini in format standardizat (.dcm).

Servicii facilitatate de DICOM starter:

  • Modality worklist – Cerere worklist
  • DICOM storage – arhivarea datelor imaginii, "PACS"
  • Modality Performed Procedure Step (MPPS) – Completarea unei fise este confirmata la RIS
  • DICOM DIR - Faciliteaza crearea de fisiere pentru pacienti, compatibile DICOM, incluzand datele imaginilor
  • DICOM Starter in conformitate cu to DICOM 3.0

Pachetul contine First License VistaSoft DICOM Starter Durr Dental.

Mai multe informatii
ProducatorDurr Dental