SKU
SK23018B4

Fire sutura neresorbabile SK, TI, 75cm, USP 3/0, ac 18mm, CURB 1/2 Dtek

in stoc
40,00 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Fire sutura neresorbabile Matase, 75cm, USP 3/0, ac 18mm, Sectiune Triunghiulara (triunghi invers), CURB 1/2 Dtek

Firul de sutura din matase ( Silk – SK ) este un fir chirurgical steril neresorbabil, compus din fibroin – proteina extrasa din matasea naturala. Aceasta proteina se obtine din viermii de matase apartinand speciei Bombyx Mori, familia Bombycidae. Firele sunt supuse unui proces de indepartare a sericinei ( o guma naturala continuta de aceste fire) si a cerurilor si apoi sunt filate, impletite si acoperite cu ceara sau silicon pentru a le conferi o suprafata mai fina si o mai mare rezistenta la intindere.

D-tek SK indeplineste toate cerintele impuse de Farmacopeea Statelor Unite (U.S.P.) si de catre Farmacopeea Europeana pentru firele de sutura sterile si neresorbabile.

Caracteristici Fire sutura neresorbabile Matase, 75cm, USP 3/0, ac 18mm, Sectiune Triunghiulara (triunghi invers), CURB 1/2 Dtek:

- Dimensiuni fire USP: 3/0
- Structura: multifilament, fir din matase naturala
- Culoare fir de sutura: neagra
- Fire disponibile cu ac 
- Metoda de sterilizare: radiatii Gamma
- Tipuri ace: sectiune triunghiulara
- Curbura ace: 1/2

- Datorita noii tehnici de impletire si a tratamentului cu ceara sau silicon, suprafata firului este neteda si uniforma si trece usor prin tesut
- Acul este fabricat din otel inoxidabil de uz medical de inalta calitate, suficient de ascutit pentru a penetra tesutul cu o rezistenta minima si oferind elasticitate optima fara riscul ruperii sau al deformarii plastice.
- Produsul este in conformitate cu cerintele Directivei Europene 93/42/EEC.
- Firele sunt impachetate in ambalaj individual steril. Ambalajul este marcat individual cu nr. de lot si data expirarii, Marcaj CE.
- Mod ambalare: 12 fire/cutie
- Termenul de valabilitate al produsului este de 5 ani.

Indicatii Fire sutura neresorbabile Matase, 75cm, USP 3/0, ac 18mm, Sectiune Triunghiulara (triunghi invers), CURB 1/2 Dtek:

SK se utilizeaza in chirurgia generala. Este indicat pentru suturarea tesuturilor moi si pentru ligaturare, inclusiv in chirurgia oftalmologica, in chirurgia cardiovasculara si neurochirurgie.
Actiune :
Procedurile chirurgicale in care se foloseste SK pot fi urmate de reactii inflamatorii minime, aceasta fiind o reactie normala a organismului fata de un corp strain; aceasta este urmata de o incapsulare gradata a firului, de catre un test fibros. Materialul de sutura SK este neresorbabil, totusi rezistenta la intindere se reduce treptat in timp, motiv pentru care D-tek SK nu poate fi utilizat atunci cand este necesar un timp mai lung pentru cicatrizarea plagii.

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

- Dimensiuni fire USP: 3/0
- Structura: multifilament, fir din matase naturala
- Culoare fir de sutura: neagra
- Fire disponibile cu ac
- Metoda de sterilizare: radiatii Gamma
- Tip AC: sectiune triunghiulara
- Curbura ace: 1/2
- Mod ambalare: 12 fire/cutie
- Termenul de valabilitate al produsului este de 5 ani.

ProducatorDtek