Chat with us, powered by LiveChat

HTP Medical este importator și distribuitor de microscoape dentare Leica în România.

Sărbătorește alături de noi!

În perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2021 beneficiază de Campania Try & Buy Leica Microscope și poți testa GRATUIT unul din microscoapele dentare M320 F12 timp de două săptămâni.

Rezervă-ți microscopul deoarece avem un stoc limitat!

Microscoape pentru campania Try & Buy

Care sunt pașii campaniei Try & Buy?

1. Selectează modelul de microscop dorit, dotat cu suport mobil, cu roți.

2. Alege perioada în care vrei să testezi microscopul în cabinetul tău.

3. Sună-ți reprezentantul de vânzări HTP Medical sau apelează numărul 0372402702 pentru a ne comunica decizia ta.

4. Îți aducem GRATUIT microscopul la tine în cabinet.

5. Testează GRATUIT timp de 2 SĂPTĂMÂNI magnificația, ergonomia, iluminarea, focalizarea și impactul asupra pacienților. Cum ți se pare? Așteptăm feedbackul tău!

6. Ai nevoie de training pentru modelul ales? Suntem alături de tine cu specialiști certificați Leica.

7. După 2 săptămâni, rămâne la tine în cabinet? Ai făcut o investiție excelentă pentru care asigurăm service autorizat Leica.

8. Participă la TOMBOLA Try & Buy de pe 3 ianuarie 2022 și poți câștiga un set de Lupe Zeiss EyeMag Smart cu Sistem iluminare EyeMag Light II. Vom extrage câștigătorul dintre cei care achiziționează microscopul Leica. Extragerea se va realiza prin intermediul website-ului random.org

De ce LEICA?

• Pentru că este brandul recunoscut la scară internațională pentru precizia optică și tehnologia inovatoare. Dotarea cabinetelor cu microscopul Leica aduce un plus de notorietate clinicii în rândul pacienților. Tratamente precise înseamnă pacienți mulțumiți care vor recomanda cu încredere clinica dumneavoastră.

• Pentru că o investiție în echipamente Leica se face pe termen lung, iar costurile cu un astfel de microscop sunt amortizate în timp.

• Pentru că dotarea unui cabinet cu un microscop Leica înseamnă dezvoltarea unor serii de servicii medicale noi, toate acestea pentru ca pacientul să primească un pachet complet și profesionist.

• Pentru că noi credem în echipamentele Leica și misiunea noastră este de a crește accesibilitatea la tehnologie de ultimă generație pentru medicii stomatologi.

Termenii și condițiile Campaniei Try & BUY leica Microscope