SKU
2.023.4010

Aparat radiologie ProXam 2D KaVo

in stoc
Pret standard 196.720,57 Lei Pret special 164.786,39 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Aparat radiologie ProXam 2D KaVo

KaVo ProXam 2D a fost dezvoltat pentru a satisface nevoia de diagnosticare din cabinetul stomatologic: fie ca sunt imagini panoramice, bitewing extraorale, articulatii temporomandibulare sau sinusuri, KaVo ProXam 2D ofera imagini detaliate avand o rezolutie ridicata de 16 px.

Extrem de usor de utilizat datorita operarii intuitive, selectiei rapide a programelor si valorilor de expunere presetate.

Pozitionare usoara fata in fata datorita arhitecturii deschise, sistemului laser triplu si ecranului tactil intuitiv.

Verificarea pozitionarii volumului cu ajutorul imaginilor de test.

Softul integrat Romexis all-in-one, ofera un flux de lucru eficient.

Programe panoramice de baza (inclusiv. program dublu lateral ATM, program TMG dublu posterior/anterior, Sinus posterior/anterior program)

Avantaje Aparat radiologie ProXam 2D KaVo

Usurinta de utilizare este prioritara.

O unitate KaVo ProXam 3D poate fi controlata si operata in doua moduri: fie prin intermediul ecranului tactil de 10' pivotant de pe unitate, fie de la distanta, prin intermediul software-ului de pe PC. Interfata grafica color a utilizatorului vine cu texte clare si simboluri ce va vor ghida in timpul procedurilor imagistice. Setarile sunt grupate logic si usor de inteles, facand astfel lucrul rapid si oferindu-va mai mult timp sa comunicati cu pacientul, sis a il faceti sa se simta comfortabil.

Tehnologia bratului robotic SCARA (Selectively Compliant Articulated Robot Arm) controlata automat, cu brat cu 2 articulatii permite miscari de inalta precizie pentru o geometrie a imaginii corecta din punct de vedere anatomic. Tehnologia ofera miscari flexibile, complexe si precise necesare imagisticii maxilo-faciale rotative. Miscarile usoare, cursive ale bratului robotic permit obtinerea de imagini mult mai variate decat in cazul aparatelor de radiologie panoramica ce au brat fix.

Dental Image Contrast Enhancement (DICE) ajusteaza si optimizeaza automat contrastul imaginii.

MultiView SmartPan creeaza noua imagini panoramice din unghiuri diferite. MultiView SmartPan poate fi utilizat in programele panoramice.

Functia Auto Focus utilizeaza puncte de referinta din anatomia pacientului pentru a calcula pozitionarea fara erori. Sunt utilizate repere din anatomia pacientului pentru a calcula pozitionarea optima, astfel reusindu-se pozitionarea fara greseli a pacientului si reducand nevoia de a realiza expuneri suplimentare. 

Doza efectiva de radiatii per pacient poate fi redusa in medie cu 77% cu protocolul Ultra Low Dose - fara nicio pierdere de calitate a imaginii.

Functia“Child Mode”

In modulul “Child”, zona de imagistica si valorile de expunere sunt reduse la toate programele si fasciculul central de radiatii este micsorat pentru programul panoramic. Astfel doza de radiatii este redusa remarcabil.

Optional: Segmentare orizontala sau verticala pentru imaginile panoramice si imagine panoramica a sinusurilor, si programe panoramice avansate cum sunt: Imagine Panoramica Interproximala, Panoramica Ortogonala – pentru parodontologie, Panoramica Laterala pentru ATM, Imagine Laterala multi-unghi pentru ATM, Sectiuni transversale, Imagine laterala non-rotationala a sinusului. 

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

Generator

  • Frecventa de operare foarte mare 80 – 150 kHz
  • 670 Vpp (0,4%, 84 kV)
  • Gama de parametri de expunere: 1 – 16 mA / 60 – 84 kV
  • Power Factor Corrector: fluctuatiile de tensiune de retea compensate automat

Tub raze X: D-054SB
Dimensiune spot focal: 0,5x0,5 mm
Filtrare totala: 2D/Ceph: 2.5 mm Al eq
Tensiune Anod: 2D: 60–84 kV
Intensitatea curentului anodic: 2D: 1-16 mA
Timp de expunere: 2D: 2.5-16 s; Ceph: 6–10 s
SID 2D: 501 mm, Ceph: 1700 mm
Dimensiune imagine panoramica SmartPan: 190 x 100 mm

Greutate 119 kg

ProducatorKavo Dental Excellence
Garantie1 an