Chat with us, powered by LiveChat
SKU
F87309

Set Anse Piezotome Acteon Bone Surgery

Stoc epuizat
6.895,16 Lei
 • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
 • Service autorizat
 • Optiuni finantare si Plata in rate

Set Anse Piezotome Acteon Bone Surgery

Ansele Bone Surgery™(BS), al caror scop principal este executia grefelor osoase, permit taierea, extirparea si remodelarea structurilor osoase, fara riscuri de leziuni la nivelul tesuturilor moi.

Setul este alcatuit din 6 anse ultrasonice (3 tip fierastrau si 3 tip bisturiu) adaptate pentru orice situatie. Se utilizeaza pentru recoltarea de oase, expansiunea crestaturilor, pregatirea spatiului pentru implant si accesarea nervului alveolar inferior. 

Spray-ul steril ajuta la racirea anselor (evitand riscul de a rani tesuturile moi din cauza temperaturii ridicate) si ofera un camp larg de vizibilitate asupra zonei de desfasurare a operatiei. 

Setul contine:

 • BS1S: Ansa tip fierastrau fin si robust, echipat cu 4 zimti ascutiti pentru taierea in profunzime a osului cortical in chirurgia pre-implant. Are ca dimensiune 9mm.
 • BS2L: Ansa tip fierastrau cu 4 zimti, utilizat la sectionarea osului cortical alveolar. Este orientat spre stanga si ajuta la creearea liniilor de osteotomie pe partea dreapta a mandibulei.
 • BS2R: Ansa tip fierastrau cu 4 zimti, utilizat la sectionarea osului cortical alveolar. Este orientat spre dreapta si ajuta la creearea liniilor de osteotomie pe partea stanga a mandibulei.
 • BS4: Scalpel circular, in unghi de 130°, pentru osteoplastie si recoltare de particule osoase sau chipsuri. Este folosit in tratamentele: osteoplastie Ridge, chirurgie parodontala, exercitii chisturi, ridicarii sinusurilor, colectarea rondelelor osoase ale ferestrei osului vestibular.
 • BS5: Scalpel plat, pentru osteotomie fina. Alte tipuri de tratament: extinderea crestaturilor, pregatirea clapei osoase bucale pe terenul cortical gros inainte de operatia de ridicare a sinusurilor. Ideal in expansiunea de coronament si pregatiria transplanturilor osoase pe zona corticala inaintea chirurgiei de lifing sinuzal.  
 • BS6: Ansa tip bisturiu curbat foarte eficient in remodelarea oaselor. Aceasta ansa se foloseste pentru osteoplastie si remodelare fara a aavea nevoie de suport pentru dinte. Se mai poate folosi pentru a marca un punct de referinta prostetic pe enamel, in locul unde va incepe osteoplastia.
 • BS1L: Ansa tip fierastrau lung (15mm) cu profil slim, echipat cu patru zimti ascutiti ce faciliteaza aplicarea transplanturilor ramus.
 • BS1RD: Ansa tip fierastrau rotunjit cu o suprafata activa mare (280°), pentru un plus de comfort si accesibilitate. Design-ul specific si lungimea de 40mm permit accesul cu usurinta in zona posterioara. Forma sa usor arcuita asigura un comfort sporit pentru pacienti, datorita micsorarii cavitatii de acces. Echipată cu noua dinti ascutiti, destinataă taierii profunde a osului cortical in chirurgia de preimplantare.

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

ProducatorActeon
ProducatorActeon