Chat with us, powered by LiveChat
SKU
3D

Pachet 3D: Scanner intraoral Heron IOS 3Disc, Imprimanta 3D Nextdent 5100, Program CAD/CAM Exocad Basic si accesorii

Stoc epuizat
195.257,44 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Pachet 3D: Scanner intraoral Heron IOS 3Disc, Imprimanta 3D Nextdent 5100, Program CAD/CAM Exocad Basic si accesorii LC-3DMIXER NextDent, LC-3DPrint Box, Dispozitiv de post-polimerizare cu UV si statie de lucru

Scanner Intraoral 3DISC Heron™ IOS

Scannerul intraoral Heron™ IOS reprezinta o solutie inovatoare si viabila in domeniul medicinei dentare, potrivit pentru orice cabinet modern. Sistemul cuprinde atat un scanner usor, al carui design a fost gandit pe baza principiilor de ergonomie, cat si pachetul de software QuantorClinic™, care suporta cu usurinta fluxul de lucru al fabricarii matricelor dentare.

Tehnologia de care dispune scannerul Heron™ IOS a fost conceputa alaturi de medici dentisti pentru a asigura fiabilitatea sa in munca de zi cu zi. Are o forma comfortabila, o greutate redusa, iar capul rotativ este autoclavabil. Sistemul, dispunand de o integrare deschisa, este compatibil cu orice sistem CAD pe partea de laborator.

Avantajele Scannerului Intraoral 3DISC Heron™ IOS

Fara costuri anuale pentru licenta de functionare

Capat de scanare mic, rotativ (unghiuri optime de scanare), detasabil, autoclavabil (250 cicluri de sterilizare)

Interfata intuitiva

Greutate mica - 150 gr

Formate fisiere: STL/PLY/OBJ

Nu necesita pulbere sau spray de scanare.

Principiu de scanare: scaneaza in mod continuu si acumuleaza date despre culoare si adancime

Distanta de la scanner la dinte: 0-12 mm

Viteza de captare: <2 minute/ arcada

Rezolutie: HD

Racire: sistem anticeata

Soft scanare: Quantor Clinic (platforma exocad)

Compatibil cu toate sistemele CAD CAM

Caracteristici ale Scannerului Intraoral 3DISC Heron™ IOS

Sofwtware-ul QuantorClinic™, avand un caracter intuitiv, este ideal pentru manegementul lucrarilor. Pe langa scanare, sistemul permite partajarea informatiilor intre cabinet si laborator cu ajutorul unui sistem tip Cloud. Designul este adaptabil la nevoile fiecariu cabinet, avand posibilitatea de a exporta fisiere in diverse formate, precum STL, OBJ si PLY. De asemenea se poate utiliza in combinatie cu o platforma touch-screen.

Scannerul este potrivit pentru majoritatea lucrarilor de restaurare protetica, fiind o investitie benefica ce nu presupune costuri aditionale per scanare sau licentiere. De asemenea, softul dispune de update-uri gratuite automate care ii imbunatatesc caractersiticile precum viteza de scanare, acuratetea, randarea culorilor si fiabilitatea.

Procedura de lucru pentru Scannerul Intraoral 3DISC Heron™ IOS:

  • Crearea profilului pacientului
  • Scanarea rapida si intuitiva, realizata de cadrul medical
  • Partajarea prin modulul QuantorShare™
  • Procesarea imaginilor cu ajutorul unui sistem CAD

Imprimanta 3D NextDent 5100

NextDent 5100 reprezinta o solutie revolutionara in ceea ce priveste imprimarea 3D de mare viteza a dispozitivelor medicale dentare si a machetelor calcinabile. Este compatibila cu o gama variata de materiale si soft-uri importante, avand o tehnologie de printare foarte avansata. Aceasta contribuie la modificarea protocoalelor protetice dentare si le permite clinicilor si laboratoarelor sa produca portamprente, modele, ghiduri chirurgicale, proteze acrilice, splinturi ortodontice, coroane si punti, toate cu o viteza si o precizie sporita, intr-un mod eficient si cu un cost redus.

NextDent 1500 corespunde tuturor standardelor industriei pentru scanare intraorala, impreuna cu solutiile de software oferite. Aceasta, impreuna cu alte solutii dentare 3D Systems precum LC-3Dmi0xer sau LC-3Dprint Box, poate contribui la formarea unui flux de lucru inchis si fiabil.

exocad DentalCAD - program CAD

Caracteristici

Maximizeaza productivitatea
Reduce costurile de scolarizare
Sigur si robust, chiar si cand se utilizeaza in cazuri complexe
Usor de utilizat
Operare rapida

LC-3DMIXER NextDent

LC-3DMixer are scopul de a mentine materialele 3D nextDent gata de utilizare, oricand, la o consistenta optima. Este un dispozitiv de amestecare prin roluire/ înclinare pentru omogenizarea materialelor de imprimare 3D, înainte de turnarea în tava de rășină a imprimantei.

LC-3DPrint Box, Dispozitiv de post-polimerizare cu UV

LC-3DPrint Box reprezinta o solutie revolutionara in ceea ce priveste procesul de post-polimerizare, fiind echipata cu 12 lampi UV, plasate strategic in interior. Aceasta reuseste sa obita rezultate optime, avand un ciclu rapid si uniform de polimerizare. Este foarte spatioasa, permitand procesarea mai multor componente in acelasi timp, avand loc si pentru un articulator. 

Statie de lucru

Mai multe informatii
ProducatorHTP Medical
ProducatorExocad