Chat with us, powered by LiveChat
SKU
FS

Focus si Scan eXam DEXIS

Stoc epuizat
Pret standard 81.131,82 Lei Pret special 58.772,91 Lei
 • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
 • Service autorizat
 • Optiuni finantare si Plata in rate

Pachet Scan eXam si Focus DEXIS

Scaner digital cu placute fosforice de la DEXIS

Este rapid, direct si ingenios deoarece inglobeaza o capacitate functionala foarte mare intr-un aparat de dimensiuni reduse.

 

Scan eXam este ideal pentru orice tip de cabinet sau clinica dentara: suficient de mic incat sa incapa si in cele mai aglomerate cabinete dentare – pentru o intrebuintare la indemana langa scaunul in care se afla pacientul – dar, in acelasi timp, suficient de robust incat sa fie plasat intr-o pozitie centrala astfel incat sa fie folosit de o intreaga clinica. 

Intregul sistem cuprinde:

 • unitatea cu placi de imagistica digitale Scan eXam;
 • placute fosforice (IP-uri), capace de protectie, saci igienici si alte accesorii pentru placuta fosforica;
 • un computer (nu este furnizat) pe care se afla software-ul de imagistica dentara adecvat;
 • un cablu de retea locala (LAN) (nu este furnizat) va fi necesar daca sistemul urmeaza a fi utilizat in cadrul unei retele.

Unitatea este un dispozitiv de scanare cu laser proiectat pentru a citi automat placile de imagistica intraorale dentare DEXIS reutilizabile de dimensiunea 0, 1, 2 și 3. Setul Comfort Occlusal™ 4C permite si utilizarea a doua placi de imagistica de dimensiunea 3 pentru a realiza o imagine de proiectie Occlusal. Dupa citire, imaginile pot fi vizualizate pe calculator cu ajutorul software-ului de imagistica dentara.

Unitatea poate fi conectata direct la computer sau la retea prin intermediul cablului LAN.

Unitatea poate fi configurata pentru a lucra cu un singur calculator, configuratia utilizator unic sau cu mai multe calculatoare, configuratia Express Share (utilizatori multipli).

Avantaje Scan eXam - scaner digital cu placute fosforice de la DEXIS:

 • Sistem intern de curatare cu UV
 • Manipulare usoara si igienica
 • Integrare usoara in fluxul de lucru
 • Timpul de citire al imaginii este de 5-8 secunde
 • Sistemul patentat iDOT

DEXIS Scan eXam – rezultate de diagnostic precise si consistente

Sistem de scanare Scan eXam furnizeaza in mod constant imagini cu detalii si contrast deosebit. Cu prelucrarea rapida a imaginilor, sistemul se adapteaza foarte bine la un flux de lucru eficient. Scanerul DEXIS Scan eXam este livrat cu software de imagistica special conceput pentru a fi folosit la practici exigente. Uneltele eficiente de imagine permit optimizarea imaginii profesionale, in timp ce interoperabilitatea excelenta suporta conexiunile cu alte aplicatii software sau cu mediul DICOM.

DEXIS Scan eXam – sistem de curatare cu UV

Aparatul Scan eXam introduce o caracteristica inteligenta si automata de curatare interna cu ultraviolete  (UV), care elimina 99,9% din virusii si bacteriile de pe mecanismul placutelor fosforice, oferind o protectie impotriva germicidului: HIV, Hepatita A/B/C, Corynebacterium diphteriae, Mycobacterium  tuberculosis, Herpes. Acest sistem integrat, automat de curatare UV (patentat) sporeste siguranta utilizatorului si a pacientilor. Nu este nevoie sa dezasamblati si sa curatati in mod regulat unitatea.

Scanerul cu placute fosforice Scan eXam – rezultate excelente si foarte rapide

Dispozitivul ScaneXam stabileste standardul in ceea ce priveste disponibilitatea imaginilor. Intregul proces, de la citire la stergere, este suficient de rapid, fara timp de asteptare, chiar si atunci cand sunt introduse mai multe placute fosforice. 

Gama larga a placutelor fosforice compenseaza supraexpunerea sau subexpunerea, ceea ce contribuie cu adevarat la alegerea informatiilor de diagnosticare. Sistemul este compatibil cu tuburile de raze X si AC si ofera rezultate excelente in ceea ce priveste imagistica clinica, de o calitate consistenta. 

DEXIS Scan eXam – usor de pozitionat 

Scanerul Scan eXam iese din modul stand-by si poate fi utilizat fara a fi atins. Acest flux de lucru cu accesorii de igiena pentru o singura utilizare ofera o functionare sigura. 

Placi de imagistica rezistente la zgarieturi

Dispozitivul Scan eXam foloseste cea mai recenta tehnologie a placutelor fosforice care au o suprafata foarte rezistenta la zgarieturi, asigurand rezultate de inalta calitate in diagnostic, cu fiecare utilizare pe o perioada lunga de timp.

Sistemul patentat iDOT

Verificati calitatea placilor imagistice cu sistemul unic de marcare iDOT. Marcajul iDOT poate fi vazut pe fiecare imagine realizata, facand posibila identificarea placutelor in care calitatea scade. Placutele fosforice deteriorate pot fi inlocuite imediat.

 

Aparat radiologie intraoral FOCUS DEXIS

FOCUS este o unitate de radiologie intraorala, controlata printr-un microprocesor, cu un generator HF c.c..Unitatea produce imagini dentare cu film de inalta calitate, placi de imagistica sau senzori digitali.

Bratul de sprijin foarte bine echilibrat este usor de mutat si foarte stabil, mentinand unitatea nemiscata in timpul expunerii.

Modelul brevetat al unitatii are generatorul VHF c.c. inserat in partea orizontala a bratului de sprijin al unitatii, permitand o fiabilitate mai mare si usurinta la instalare si service.

Generatorul VHF c.c. mentine doza redusa de radiatii asupra pacientului.

Caracteristicile telecomenzii accesibile pentru utilizator includ setari de timp anatomice pre-programate si astfel selectia de expunere este rapida si fara efort. Aceste setari pot fi reprogramate, daca este nevoie.

Alte setari ale utilizatorului includ selectarea acesteia pentru 60 kV sau 70 kV, setarea duratelor de expunere intre 0,02 si 3,2 secunde si modurile pentru copii sau pentru adulti.

Expunerile pot fi efectuate direct din panoul telecomenzii sau cu butonul optional pentru expunere la distanta. Avand la dispozitie o varietate de lungimi de brat si abilitatea de a monta mecanic unitatea in configuratii diferite, Focus este o unitate de radiologie intraorala complet personalizabila.

Avantaje Unitate de radiologie intraorala FOCUS de la DEXIS

 • Stabilitate exceptionala
 • Mecanism antiderapant (ADM)
 • Imagini clare
 • Usor de manevrat

Cele trei lungimi diferite ale bratului face ca aparatul de radiologie intraoral FOCUS sa ofere o radiografie perfecta in orice conditii.

Aparatul de radiologie intraoral FOCUS este extrem de stabil si usor de manevrat. Aceasta stabilitate este rezultatul mecanismului anti-drift ADM din brat in forma de foarfece. Acest design inovator ofera o imobilitate completa dupa pozitionare, ceea ce este esential pentru a obtine imagini corecte clinic.

DEXIS FOCUS are un panou de control intuitiv cu setari de expunere pre-programabile pentru toate zonele dentitiei atat pentru adulti cat si pentru copii.

Conurile utilizate sunt de dimensiuni variate.

Adaptorul este special conceput pentru unituri si permite o montare usoara, o pozitionare foarte stabila, durabila – aproape de pacient. Sistemul de montare necesita o cantitate minima de spatiu pe perete.

Mai multe informatii
ProducatorDexis
Garantie1 an