Chat with us, powered by LiveChat
SKU
10057

Autoclav Euroklav 29VS+ 17l, Melaprint 44 Melag

in stoc
25.013,80 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Autoclav Euroklav 29VS+ 17l Melag

Sterilizatorul Euroklav 29 VS + dispune de patru programe "Class S" pentru sterilizarea instrumentelor simple si textile, chiar daca acestea sunt ambalate. Echipat cu o pompa de vid puternica si eficienta, inainte de sterilizare are loc un pre-vid simplu, pentru a indeparta aerul in siguranta din ambalaj si din interiorul instrumentelor.

Controlul si monitorizarea parametrilor de presiune si temperatura sunt necesare pentru sterilizarea in conditii de siguranta si se realizeaza prin intermediul senzorilor si a unei unitati inovatoare de control a microprocesarii. Designul electronic inovator permite versatilitatea in documentatie, digital prin retea si prin MELAtrace sau prin intermediul cardului flash compact, precum si prin intermediul imprimantei MELAprint 42 log.

Caracteristici Autoclav Euroklav 29VS+ Melag

Autoclav rapid si compact - Clasa S;
4 Programe de clasa S pentru instrumente impachetate, cu cavitati, simple si textile (chiar daca sunt impachetate): Universal, Rapid, Gentle, Prion;
Volum: 17 litri (35cm x diam. 25cm)
Incarcatura maxima: 3 kg instrumente / 0,8 kg textile

MELAprint 44 Imprimanta Melag

Inregistrarile sterilizarilorpot fi consemnate cu MELAprint 44 pentru autoclavele Melag Pro-Class, S-Class (Euroklav), Cliniklav 25 si seria MELAtronic EN. Este un dispozitiv ideal pentru cabinetele care au nevoie de printuri directe.

MELAprint 44 printeaza urmatoarele date: programul de sterilizare, data, ora, seria curenta, valorile curente de vid, presiune si temperatura, confirmarea finalizarii programului, si erori (daca s-au produs).

Un adaptor aditional este necesar conectarii MELAprint 44 la autoclavele Premium-Plus-Class, la Vacuquick si la MELAtherm si nu este inclus in pret.

Sistem de documentare a ciclurilor de sterilizare, pe hartie.

Pachetul include tavitele, suportul si Melaprint 44. 

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

Autoclav rapid si compact - Clasa S
4 Programe de clasa S pentru instrumente impachetate
Volum: 18 litri (35cm x diam. 25cm)
Incarcaturi maxime: 3 kg instrumente / 0,8 kg textile

Greutate50.000000
ProducatorMELAG
ProducatorMELAG
Garantie1 an