Chat with us, powered by LiveChat
SKU
10056

Autoclav Euroklav 23VS+ 22l, Melaprint 44 Melag

in stoc
25.198,25 Lei
  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Autoclav Euroklav 23VS+ 22l Melag

"Clasa S" cu pre-vid si uscare in vid, MELAG ofera practicilor o alternativa economica la seria Vacuklav cu Euroklav 23 VS + care, datorita instrumentelor si tipului de ambalaj utilizat, nu necesita sterilizatoare de abur "clasa B". Euroklav 23 VS + este potrivit, in special, pentru sterilizarea instrumentelor mai lungi, deoarece are un volum de camera de 22 de litri (adancimea camerei este de 45 cm).

Sistemul Euroklav 23 VS + dispune de patru programe "Clasa S" pentru sterilizarea instrumentelor si a produselor textile ambalate sau infasurate. Pompa de vid puternica si eficienta creaza un pre-vid simplu pentru indepartarea in siguranta a aerului inainte de sterilizare si pentru o uscare dupa.

Avantaje Autoclav Euroklav 23VS+ Melag

4 Programe de clasa S pentru instrumente impachetate, cu cavitati, simple si textile (chiar daca sunt impachetate): Universal, Rapid, Gentle, Prion.
Volum: 22 litri (45cm x diam. 25cm)
Incarcaturi maxime: 4 kg instrumente / 1 kg textile.

MELAprint 44 Imprimanta Melag

Inregistrarile sterilizarilorpot fi consemnate cu MELAprint 44 pentru autoclavele Melag Pro-Class, S-Class (Euroklav), Cliniklav 25 si seria MELAtronic EN. Este un dispozitiv ideal pentru cabinetele care au nevoie de printuri directe.

MELAprint 44 printeaza urmatoarele date: programul de sterilizare, data, ora, seria curenta, valorile curente de vid, presiune si temperatura, confirmarea finalizarii programului, si erori (daca s-au produs).

Un adaptor aditional este necesar conectarii MELAprint 44 la autoclavele Premium-Plus-Class, la Vacuquick si la MELAtherm si nu este inclus in pret.

Sistem de documentare a ciclurilor de sterilizare, pe hartie.

Pachetul include tavitele, suportul si Melaprint 44. 

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

Autoclav rapid si compact - Clasa S
4 Programe de clasa S pentru instrumente impachetate
Volum: 22 litri (45cm x diam. 25cm)
Incarcaturi maxime: 4 kg instrumente / 1 kg textile

Greutate50.000000
ProducatorMELAG
ProducatorMELAG
Garantie1 an