Chat with us, powered by LiveChat
SKU
8059500

Aparat radiologie intraoral Focus DEXIS

Stoc epuizat
Pret standard 32.291,84 Lei Pret special 19.931,31 Lei

Stabilitate exceptionala!

  • Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare
  • Service autorizat
  • Optiuni finantare si Plata in rate

Aparat radiologie intraoral FOCUS DEXIS

FOCUS este o unitate de radiologie intraorala, controlata printr-un microprocesor, cu un generator HF c.c..Unitatea produce imagini dentare cu film de inalta calitate, placi de imagistica sau senzori digitali.

Bratul de sprijin foarte bine echilibrat este usor de mutat si foarte stabil, mentinand unitatea nemiscata in timpul expunerii.

Modelul brevetat al unitatii are generatorul VHF c.c. inserat in partea orizontala a bratului de sprijin al unitatii, permitand o fiabilitate mai mare si usurinta la instalare si service.

Generatorul VHF c.c. mentine doza redusa de radiatii asupra pacientului.

Caracteristicile telecomenzii accesibile pentru utilizator includ setari de timp anatomice pre-programate si astfel selectia de expunere este rapida si fara efort. Aceste setari pot fi reprogramate, daca este nevoie.

Alte setari ale utilizatorului includ selectarea acesteia pentru 60 kV sau 70 kV, setarea duratelor de expunere intre 0,02 si 3,2 secunde si modurile pentru copii sau pentru adulti.

Expunerile pot fi efectuate direct din panoul telecomenzii sau cu butonul optional pentru expunere la distanta. Avand la dispozitie o varietate de lungimi de brat si abilitatea de a monta mecanic unitatea in configuratii diferite, Focus este o unitate de radiologie intraorala complet personalizabila.

Avantaje Unitate de radiologie intraorala FOCUS de la Dexis

  • Stabilitate exceptionala
  • Mecanism antiderapant (ADM)
  • Imagini clare
  • Usor de manevrat

Cele trei lungimi diferite ale bratului face ca aparatul de radiologie intraoral FOCUS sa ofere o radiografie perfecta in orice conditii.

Aparatul de radiologie intraoral FOCUS este extrem de stabil si usor de manevrat. Aceasta stabilitate este rezultatul mecanismului anti-drift ADM din brat in forma de foarfece. Acest design inovator ofera o imobilitate completa dupa pozitionare, ceea ce este esential pentru a obtine imagini corecte clinic.

Dexis FOCUS are un panou de control intuitiv cu setari de expunere pre-programabile pentru toate zonele dentitiei atat pentru adulti cat si pentru copii.

Conurile utilizate sunt de dimensiuni variate.

Adaptorul este special conceput pentru unituri si permite o montare usoara, o pozitionare foarte stabila, durabila – aproape de pacient. Sistemul de montare necesita o cantitate minima de spatiu pe perete.

Mai multe informatii
Specificatii Tehnice

Tensiune tub: 60 kV, 70 kV

Curent tub: 7mA

Punct focal: 0.7 mm (IEC 60336)

Filtrare totala: 2.0 mm Al (70 kV)

Timp de expunere: 0.02 pana la 3.2 secunde

Tensiunea liniei: 69˝, 75˝ and 85˝ / 176, 191 si 216 cm

SSD (Source-Skin Distance): 9˝ (229 mm) con standard; 12˝ (305 mm) con lung

Greutate: 30 kg

ProducatorDexis
Garantie1 an